نشست تقريب مذاهب، پنجشنبه، 12 ارديبهشتماه در منطقه ويژه عنبران نمين و در محل بخشداری برگزار شد.
گروه اجتماعی: نشست تقريب مذاهب، پنجشنبه، 12 ارديبهشتماه در منطقه ويژه عنبران نمين و در محل بخشداری برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، حجتالاسلام مهدی ستوده، مدير كل تبليغات اسلامی استان اردبيل در جلسه تقريب مذاهب در منطقه سنینشين عنبران در سخنانی گفت: منظور از برگزاری جلسات تقريب مذاهب با همديگر بودن، هم انديشی كردن و صحبت كردن با محبت است و همه دشمنان از اين جلسات و تشكلها واهمه دارند كه اهل تشيع و تسنن با هم وحدت داشته باشند.
وی افزود :موضوع مهم مقام معظم رهبری در همايش بيداری اسلامی اين است كه دشمن از بيداری اسلامی میترسد و به خاطر همين تفرقه افكنی كرده و از افراط و تفريط در مذاهب به نفع خودش سوء استفاده می كند.
حجتالاسلام ستوده افزود: اشتراكات اهل تشيع و تسنن مقام معظم رهبری است و مذاهب بايد به تكريمات و تعظيمات يكديگر احترام متقابل داشته باشند.
حجتالاسلام علی رحيمی، امام جمعه نمين در اين جلسه گفت: روحانيون اهل تسنن منادی تقريب مذاهب هستند.
وی با اشاره به همايش بيداری اسلامی كه در حال برگزاری است آن را اسباب خير و بركت برای امت اسلامی دانست.
حجتالاسلام سيد ياور مرادی، امام جمعه عنبران نيز در ادامه در خصوص تقريب مذاهب گفت: در موضوع تقريب مذاهب بايد مشتركات مذاهب را جمع كرد و از مشتركات بحث كرد قرآن و عترت از مشتركات مسلمانان است كه می توانند با اين دو بال حركت كنند.
در خاتمه امام جمعه عنبران گزارشی از فعاليتهای فرهنگی انجام شده در عنبران را ارائه داد.