کد خبر: 1224221
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۷

47 مدرسه تخصصی قرآن در آذربايجان غربی فعاليت می‌كنند

مديركل آموزش و پرورش آذربايجان غربی از فعاليت 47 مدرسه تخصصی قرآن در راستای ترويج و توسعه آموزش‌های كلام وحی در این استان خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مديركل آموزش و پرورش آذربايجان غربی از فعاليت 47 مدرسه تخصصی قرآن در راستای ترويج و توسعه آموزش‌های كلام وحی در این استان خبر داد.


ولی سمرقندی، مديركل آموزش و پرورش آذربايجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، با اشاره به ترويج مدارس قرآن در آذربايجان‌ غربی، گفت: با حمايت‌ها و پشتيبانی‌های وزارت آموزش و پرورش و همچنين استاندار آذربايجان‌ غربی از اداره‌كل آموزش و پرورش استان برنامه‌های ويژه‌ای در ارتباط با مدارس قرآنی انجام شد.


وی با اشاره به اينكه تعداد مدارس عمومی قرآن در آذربايجان‌ غربی افزايش خوبی داشته است، تصريح كرد: سهميه استان از سوی وزارت آموزش و پرورش 424 مدرسه عمومی قرآن بود اما با علاقه‌مندی دانش‌آموزان تعداد اين مدارس به 609 مدرسه قرآن با 42 هزار دانش‌آموز رسيد.


سمرقندی به فعاليت مدارس تخصصی قرآن كريم در آذربايجان‌ غربی اشاره كرد و گفت: در حال حاضر 47 مدرسه ويژه قرآنی در استان از سال تحصيلی 92-91 جهت ارائه آموزش مفاهيم و مضامين كلام وحی و همچنين تربيت نيروی متعهد قرآنی فعاليت می‌كنند.


مديركل آموزش‌ و پرورش آذربايجان‌ غربی با بيان اينكه هم‌اكنون بيش از 7‌ هزار نفر از دانش‌آموزان استان در مدارس خاص قرآنی مشغول تحصيل هستند، خاطرنشان كرد: با جذب 221 نفر از برجستگان قرآنی در اداره‌كل آموزش و پرورش آذربايجان‌غربی منتظر ايجاد تحول بزرگ در حوزه‌های مختلف تحصيلی هستيم.

captcha