کد خبر: 1224394
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۱
رجبی‌دوانی

بی‌حرمتی به صحابه پيامبر(ص) نشانه عمق كينه وهابيون به شيعه است

بی‌حرمتی سلفی‌های معاند به صحابه پيامبر(ص) نشان‌دهنده عمق كينه آنان به شيعه است و اين كينه امروز به جايی رسيده كه حتی حاضرند نسبت به خليفه چهارم خودشان نيز جسارت كرده تا از اين طريق به مقدسات شيعيان ضربه بزنند.


گروه سياسی: بی‌حرمتی سلفی‌های معاند به صحابه پيامبر(ص) نشان‌دهنده عمق كينه آنان به شيعه است و اين كينه امروز به جايی رسيده كه حتی حاضرند نسبت به خليفه چهارم خودشان نيز جسارت كرده تا از اين طريق به مقدسات شيعيان ضربه بزنند.








محمدحسين رجبی‌دوانی، محقق و پژوهشگر تاريخ اسلام در راستای بی‌حرمتی معاندان وهابی به قبر صحابه پيامبر(ص) در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، ضمن محكوم كردن اين عمل قبيحانه، گفت: بی‌حرمتی معاندان و سلفی‌های وهابی به قبر حجربن‌عدی صحابه بزرگ پيامبر(ص) نشانگر بی‌اعتقادی و عدم درك درست آنان از جايگاه ولايت و اهل‌بيت(ع) است. در گذشته اهل تسنن نسبت به امامت احترام خاصی داشتند؛ ليكن به ‌ليل مخالف با شيعه و رويارويی شيعه و سنی دست به اينگونه اقدامات قبيحانه می‌زنند.


وی بيان كرد: وهابيون و سلفی‌های معاند، افراد فريب‌خورده‌ای هستند كه دانسته و ندانسته عمله ميدانی جباران زمانه و صهيونيسم جهانی شده و به‌جای اينكه آنها را دشمن خود بدانند عليه ملت شيعه و اعتقادات مسلمانان برخاستند؛ لذا هر آنچه كه مورد احترام و تقدس شيعه است را هدف قرار داده و گستاخانه بيان می‌كنند كه اگر به نجف هم تسط داشتند؛ قطعاً اين جسارت را به ساحت مقدس حضرت اميرالمؤمنين(ع) نيز روا می‌داشتند.


رجبی‌دوانی در ادامه اظهار كرد: حجربن عدی مرد بزرگ الهی بود و به‌واسطه مقابله با كفار حماسه‌های بزرگی در تارخ آفريد، و امروز همان معاندان متحجر به اين امر اعتراف كرده وبه صراحت اعلام كردند كه بعد از گذشت بيش از 1380 سال پيكر مقدس اين مرد بزرگ سالم بيرون آمده و اين خود گواه و سند پاكی راه اهل بيت(ع) است.


محقق و پژوهشگر تاريخ اسلام ادامه داد: اگر آنها به معنای واقعی سنی بودند و به سنت پيامبر(ص) وفادار و معتقد بودند بايد حرمت اهل‌بيت پيامبر(ص) و ياران با وفای اميرالمؤمنين(ع) را نيز نگه می‌داشتند، اين عمل وقيحانه و گستاخانه سلفی‌های معاند نشان‌دهنده عمق كينه آنان به شيعه است و اين كينه امروز به جايی رسيده كه حتی حاضرند نسبت به خليفه چهارم خودشان نيز جسارت كرده تا از اين طريق به مقدسات شيعيان ضربه بزنند.


وی تأكيد كرد: آنان با اين عمل خود نشان دادند كه از هيچ اعتقاد راسخی برخوردار نيستند و به خاطر كينه‌توزی كه نسبت به مكتب اهل‌بيت(ع) دارند؛ قطعاً بدترين مجازات الهی نيز در انتظارشان خواهد بود.


رجبی‌دوانی در پايان به پا خاستن شيعيان و به ويژه علمای اسلام در راستای مقابله و پاسخگويی به اين عمل وحشيانه را لازم و ضروری عنوان كرد و افزود: انتقال و ترويج سيره اهل‌بيت(ع) و بيان حقيقت و مظلوميت شيعه و اسلام در درجه اول بر عهده علمای عالیقدر تشيع است و آنان هستند كه بيش از همه به معارف شيعی آگاه هستند؛ لذا بايد وارد عرصه شده و اين مكتب حق را به‌خوبی به دنيا بشناسانند تا اين خباث‌ها و جسارت‌های معاندان وهابی زمينه‌ساز رسوايی عاملان و حاميان آنان شود.

captcha