کد خبر: 1225468
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۸

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت تربيت معلم ایلام افتتاح شد

معاون امور قرآن و عترت ارشاد استان ايلام در مراسم افتتاح مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت تربيت معلم ايلام با اشاره به اينكه اين طرح در مرحله اول در سه شهرستان آبدانان، ايلام و دهلران انجام می شود، گفت پيش‌بينی می‌شود كه در اين طرح بيش از 150 نفر مربی و معلم حفظ قرآن كريم در اين استان تربيت شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون امور قرآن و عترت ارشاد استان ايلام در مراسم افتتاح مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت تربيت معلم ايلام با اشاره به اينكه اين طرح در مرحله اول در سه شهرستان آبدانان، ايلام و دهلران انجام می شود، گفت: پيش‌بينی می‌شود كه در اين طرح بيش از 150 نفر مربی و معلم حفظ قرآن كريم در اين استان تربيت شود.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، حجت‌الاسلام علی چراغی پور، معاون امور قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ايلام در مراسم افتتاح مؤسسه فرهنگی قرآن وعترت تربيت معلم که پنجشنبه، 19 ارديبهشت‌ماه برگزار شد، تصريح كرد: اين طرح در راستای اجرای نظام توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه، آموزش عمومی تحصصی قرآن كريم، تبليغ و ترويج قرآن كريم در نقاط مختلف كشور اجرا می‌شود.


وی با بيان اينكه در اين طرح، آموزش‌های قرآنی نونهالان، آموزش قرائت قرآن كريم، آموزش ترجمه و مفاهيم قرآن كريم، آموزش مفاهيم قرآن كريم، آموزش حفظ قرآن كريم برای اقشار مختلف جامعه در نظر گرفته شده است، اظهار كرد: تدبر، انس با قرآن كريم، استماع، قرائت قرآن كريم و عمل به قرآن كريم از ديگر برنامه های اين طرح است كه تلاش می‌شود در راستای ايجاد شور و نشاط فرهنگ قرآنی در جامعه گام های مثبتی برداشته شود.


حجت‌الاسلام چراغی‌پور با بيان اينكه ترويج فرهنگ قرآنی در ابعاد گوناگون بين آحاد جامعه نقش مهمی در كادرسازی و تربيت نيروی مؤمن و انقلابی از طريق قرآن كريم، دارد، تصريح كرد: ايجاد نهضت انس با قرآن كريم به صورت فراگير، شناسايی، تشويق و ترغيب و حمايت از فعالان قرآنی، گسترش و تعميق اخلاق اسلامی و فرهنگ قرآنی در اجتماع از طريق اين كتاب آسمانی از ديگر اهداف اجرای اين طرح است.


معاون امور قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ايلام، با اشاره به اينكه اين طرح در مرحله اول در سه شهرستان آبدانان، ايلام و دهلران انجام می‌شود، گفت: پيش‌بينی می‌شود كه در اين طرح بيش از 150 نفر مربی و معلم حفظ قرآن كريم در اين استان تربيت شود.


حجت‌الاسلام چراغی‌پور با بيان اينكه اين طرح در طول سه سال با همكاری و حمايت‌های مجری اين طرح، قرار گاه خاتم الاوصيا در نقاط مختلف كشور در راستای ايجاد نهضت قرآنی و در راستای فرامين مقام معظم رهبری در كشور اجرا می شود، افزود: جوانان و نوجوانان اين استان در راستای فراگيری حفظ، مفاهيم و قرائت قرآن كريم استعدادها و پتانسل‌های زيادی دارند كه اميد است با اجرای اين طرح شاهد رشد روزافزون حافظان قرآنی كريم در اين استان باشيم.

captcha