گروه هنر: كنگره بينالمللی هنرهای اسلامی و صنايع دستی شامگاه پنجشنبه، 19 ارديبهشتماه در تبريز به كار خود پايان داد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، كنگره بينالمللی هنرهای اسلامی و صنايع دستی كه در روزهای 15 و 16 و 17 ارديبهشتماه همراه با مراسم افتتاحيه در تهران آغاز و 18 و 19 ارديبهشتماه با مراسم اختتاميه در تبريز همراه بود با ارائه 35 مقاله تخصصی در حوزه هنر و صنايع دستی كار خود را پايان داد.
از اهداف برگزاری اين كنگره میتوان به رشد و توسعه هنرها و صنايع دستی در جهان اسلام، ترغيب و تشويق هنرمندان كشورهای اسلامی به فعاليتهای گسترده در وجوه گوناگون هنری و ارزيابی وضعيت كنونی هنر و صنايع دستی در جهان اسلام و مشخص ساختن ملاكها و سنتهای اسلامی اشاره كرد.
یادآوری می شود که اين كنگره با همكاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مركز مطالعات تاريخ، هنر و فرهنگ اسلامی ARCICA ، وابسته به سازمان همكاریهای اسلامی OIC و دانشگاه هنرهای اسلامی تبريز برپا شده بود.