کد خبر: 1226093
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۱
حجت‌الاسلام شيری

خيرين مدرسه‌ساز خيرات خود را وقف كنند

مديركل اوقاف و امور خيريه استان قم به نيكوكاران و خيرين مدرسه‌ساز و مسكن‌ساز توصيه كرد تا برای ماندگار آثار و فعاليت‌هايشان در اين زمينه‌ها آن‌ها به عنوان موقوفه ثبت كنند.


گروه اجتماعی: مديركل اوقاف و امور خيريه استان قم به نيكوكاران و خيرين مدرسه‌ساز و مسكن‌ساز توصيه كرد تا برای ماندگار آثار و فعاليت‌هايشان در اين زمينه‌ها آن‌ها به عنوان موقوفه ثبت كنند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، حجت‌الاسلام والمسلمين شوزب شيری، مديركل اوقاف و امور خيريه استان قم 21 ارديبهشت‌ماه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بيان اينكه يكی از وظايف اين اداره كل احيای موقوفات است، اظهار کرد: يكی از راهكارهای احيای موقوفات، بهره‌برداری مناسب از موقوفات است كه با راه‌اندازی واحد بهره‌برداری از موقوفات، اين امر نيز در حال شكل‌گيری است.


وی در ادامه با اشاره به برپايی چهار هزار و 300 مجلس عزاداری اهل‌ بیت(ع) از درآمد حاصل از موقوفات استان قم، يادآوری كرد: اين تعداد مراسم تنها در طول سال 91 برگزار شده كه بايد اعزام 300 مبلغ به اين مجالس، تهيه هزاران جهيزيه، حمايت از هزاران كودك نيازمند و ... را نيز به اين آمار اضافه كرد.


مديركل اوقاف قم با بيان اينكه وقف، دولتی مردمی است، اعلام كرد: مؤسسات و مراكز حمايتی مختلفی در سطح كشور وجود دارد كه آرمان آن‌ها نيز خدمت‌رسانی به مردم و محرومان است اما بايد توجه داشت كه وقف، مهم‌ترين عامل حل‌كننده مشكلات و مسائل اجتماعی است كه مورد قبول شرع و قانون است.


وی در ادامه افزود: از اين رو مراكز مختلف خيريه نظير انجمن‌های خيرين مدرسه‌‌ساز و مسكن‌ساز می‌توانند با ثبت فعاليت‌های خود در قالب فرهنگ غنی وقف تا ابد از اين فعاليت‌ها حفاظت كنند.

captcha