کد خبر: 1226888
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۵

سامانه نيكوكاری همراه رونمايی شد

رونمايی از سامانه نيكوكاری همراه كه با مشاركت كميته امداد امام‌خمينی‌(ره) و مخابرات تعبيه شده است، پايان بخش گردهمايی‌سراسری معاونين توسعه مشاركت‌های مردمی كميته امداد امام خمينی(ره) بود.


گروه اجتماعی: رونمايی از سامانه نيكوكاری همراه كه با مشاركت كميته امداد امام‌خمينی‌(ره) و مخابرات تعبيه شده است، پايان بخش گردهمايی‌سراسری معاونين توسعه مشاركت‌های مردمی كميته امداد امام خمينی(ره) بود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، گردهمايی سراسری معاونين توسعه مشاركت‌های مردمی كميته امداد امام خمينی(ره) با حضور حسين انواری، سرپرست كميته امداد امام خمينی(ره) و ستاری، معاونت مشاركت‌های مردمی اين كميته برگزار شد.


در ابتدای مراسم تعدادی از معاونين مراكز استانی كميته امداد امام خمينی(ره)، به تشريح عملكرد توسعه مشاركت‌های مردمی استان خود پرداختند.


در اين مراسم، سعيد ستاری، معاون مشاركت‌های مردمی كميته امداد امام‌خمينی(ره)، با بيان اينكه مجموعه امداد در حال حركت به سوی تكامل است، افزود: گزارش‌های رسيده از عملكرد معاونت‌های توسعه مشاركت‌های مردمی، حاكی از ارتباط و همكاری كليه مجموعه‌ها در سراسر كشور است.


وی ادامه داد: به هر حال به حول و قوه الهی شرايطی فراهم شد كه بيش از 20 استان در كشور با تلاش‌های خود، افزون بر متوسط كشوری، تحقق برنامه داشته باشند.


يه گزارش خبرنگار ايكنا، در ادامه مراسم حسين انواری، سرپرست كميته امداد امام‌خمينی(ره) به تقدير و تشكل از زحمات كاركنان اين كميته و توصيف چگونگی فعاليت بهتر كميته امداد امام‌خمينی(ره) پرداخت.


وی با تاكيد بر اينكه در حوزه‌ فعاليت‌های امداد بايد تكاليف خود را پيدا كرده و در عمل نيز به اجرا بگذاريم، بيان كرد: تمامی تلاش كميته امداد خمينی(ره) بر اين بوده كه منويات و فرمايشات مقام معظم رهبری را به عنوان اساس كار قرار دهد به همين منظور رويكرد امسال خود را گسترش حضور و مشاركت مردمی، توانايی و سلامت خانواده و اصلاح سبك زندگی قرار داده است.


انواری در صحبت‌های خود به تشريح ابعاد مشاركت‌های مردمی تحت عنوان شبكه اجتماعی نيكوكاری پرداخت و گفت: بيش از سه سال است كه شبكه اجتماعی نيكوكاری در امداد مطرح و بر روی ابعاد آن كار شده است. به طوری كه به همه حوزه‌های فعاليتی امداد ارتباط پيدا می‌كند.


حجت‌الاسلام عالمی، رئيس شورای مركزی ستاد زكات كشور، ديگر مهمان اين مراسم بود كه به سخنرانی در زمينه فريضه الهی ذكات پرداخت.


وی كه حديثی از امام صادق(ع) را در دستور كار صحبت‌های خود قرار داده بود، از زكات به عنوان نماد بارز حماسه اقتصادی ياد كرد.


عالمی افزود: تمامی كسانی كه در كميته امداد امام‌خمينی(ره) به خصوص در زمينه زكات، فعاليت می‌كنند، به لحاظ انجام معارف‌ الهی، هم برای موديان زكات و هم برای خود، فيض الهی كسب می‌كنند.


به گزارش خبرنگار ايكنا، رونمايی از سامانه نيكوكاری همراه كه با مشاركت كميته امداد امام‌خمينی‌(ره) و مخابرات تعبيه شده است، پايان بخش گردهمايی‌سراسری معاونين توسعه مشاركت‌های مردمی كميته امداد امام خمينی(ره) بود.

captcha