کد خبر: 1230495
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۹

برگزاری كرسی تلاوت قرآن در جاسک

به مناسبت فرارسيدن ماه مبارك رجب با حضور علماء، قاريان و عموم مردم مراسم كرسی تلاوت در شهرستان جاسك برگزار شد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: به مناسبت فرارسيدن ماه مبارك رجب با حضور علماء، قاريان و عموم مردم مراسم كرسی تلاوت در شهرستان جاسك برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، شيخ افضل شنبهی، امام جماعت روستای بونجی شب گذشته(شنبه) دراين محفل ضمن سپاسگزاری از برگزار كنندگان اين مراسم گفت: قرآن كتاب آسمانی مسلمانان است كه راهنمای بشريت و راه رسيدن به سعادت است.


وی افزود: با برنامه‌ريزی صحيح و سالم برای فرزندان خود با محور قرار دادن برنامه‌های قرآنی آنان را به سوی يك زندگی آرمانی و الهی سوق می‌دهيم.


شيخ افضل شنبهی با استناد به فرمايش‌های مقام معظم رهبری گفت: برنامه‌های قرآنی بايد در اولويت قرار گيرد و يكی از آن برنامه‌های مهم، ايجاد كرسی تلاوت در مساجد و اماكن فرهنگی است.


در ادامه قاری قرآن، شيخ عبدالرحيم به تلاوت آيات نورانی كلام الله مجيد پرداخت كه مورد استقبال گرم مردم قرار گرفت.


در پايان كاظم قاسم‌زاده، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جاسك نيز هدف از برگزاری اين مراسم را آشنايی بيشتر جوانان با قرآن عنوان و اظهار كرد: يكی از تأكيدات مهم و اكيد مقام عظمای ولايت برگزاری كرسی‌های تلاوت قرآن‌كريم در مساجد است و يكی از برنامه‌های اصلی ما در سال جاری نيز برگزاری اين گونه مراسم‌ها در سطح شهرستان جاسك خواهد بود.

captcha