کد خبر: 1230641
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۹
كلانتری خبر داد

سرود اجلاس سراسری نماز در لرستان اجرا می‌شود

مديركل آموزش و پرورش لرستان از اجرای سرود نماز بيست و دومين اجلاس نماز در استان لرستان خبرداد.


گروه هنر: مديركل آموزش و پرورش لرستان از اجرای سرود نماز بيست و دومين اجلاس نماز در استان لرستان خبرداد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، حجت‌الله كلانتری، مديركل آموزش و پرورش لرستان و مسئول كميته ارزشيابی بيست و دومين اجلاس سراسری نماز در استان لرستان گفت: برای نخستين بار سرود نماز در اجلاس سراسری نماز اجرا می‌شود.


وی افزود: اين سرود با همكاری 32 نفر از مربيان پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان لرستان با موضوع نماز برگزار می‌شود.


كلانتری اظهاركرد: اين سرود به سرپرستی فلاحی‌زاده، منوچهر محمدی و مسعود پور حمزه اجرا می‌شود.


وی با بيان اينكه كار تمرين اين گروه از شش ماه گذشته آغاز شده است، عنوان كرد: تمرين‌های اين گروه تا زمان برگزاری اجلاس سراسری نماز در شهريورماه ادامه دارد.


مديركل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به برنامه‌های كميته ارزشيابی بيست و سومين اجلاس نماز، گفت: اين كميته فعاليت‌های فرهنگی را تدوين و برنامه‌ريزی می‌كند.


وی تصريح كرد: برگزاری طرح نظر سنجی در خصوص برگزاری اجلاس سراسری نماز از ديگر برنامه‌های كميته ارزشيابی اين اجلاس است.


كلانتری، مهمترين هدف از برگزاری اجلاس نماز را ترويج فرهنگ نماز در جامعه اعلام كرد و اذعان داشت: در اين اجلاس نشان دادن اهميت نماز به عموم مردم جامعه به‌خصوص قشر جوان و نوجوان از اهداف اصلی است.

captcha