کد خبر: 1230847
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۱
تاج‌الدين خبر داد

عرضه بيش از 55 هزار كتاب در 16 ايستگاه مطالعه

كارشناس ايستگاه مطالعه نهاد‌ كتابخانه‌های عمومی استان تهران با بيان اينكه بيش از 55 هزار كتاب در 16 ايستگاه مطالعه عرضه می‌شود، عنوان كرد تفاسير و قصه‌های قرآنی جايگاه ويژه‌ای در ميان كتاب‌های عرضه شده دارا هستند.


گروه ادب: كارشناس ايستگاه مطالعه نهاد‌ كتابخانه‌های عمومی استان تهران با بيان اينكه بيش از 55 هزار كتاب در 16 ايستگاه مطالعه عرضه می‌شود، عنوان كرد: تفاسير و قصه‌های قرآنی جايگاه ويژه‌ای در ميان كتاب‌های عرضه شده دارا هستند.








مهدی تاج‌الدين، كارشناس ايستگاه مطالعه نهاد‌ كتابخانه‌های عمومی استان تهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اشاره به افتتاح دو ايستگاه مطالعه در بيمارستان خاتم‌الانبياء(ص)، اظهار كرد: ايستگاه‌های مطالعه استان تهران به هجده عدد افزايش يافت.


وی در ادامه از آغاز توزيع سری دوم كتاب‌ها برای ايستگاه‌های مطالعه استان تهران خبر و ادامه داد: اين مجموعه شامل 55 هزار و پانصد كتاب است كه در شانزده ايستگاه توزيع می‌شود و كار نيز از شنبه گذشته آغاز شده است.


اين كارشناس ايستگاه مطالعه نهاد‌ كتابخانه‌های عمومی استان تهران افزود: تا آخر هفته بعد تعداد اين ايستگاه‌ها به 36 ايستگاه افزايش می‌يابد و به عنوان نمونه در همه پايانه‌های مسافربری شهر تهران از جمله شرق، جنوب و ...، بيمارستان‌های شريعتی، بقيه‌الله(عج) از اين جمله است.


تاج‌الدين همچنين درباره حضور كتاب‌های دينی ـ مذهبی در اين بين گفت: تفاسير و قصه‌های قرآنی جايگاه ويژه‌ای در ميان كتاب‌های موجود و در حال عرضه در ايستگاه‌های مطالعه را دارد كه از آن جمله می‌توان به «الگوی نيكو» كه پيرامون زندگی پيامبر اعظم(ص) و ويژه بزرگسالان كم‌سواد نگاشته شده است، اشاره كرد.


وی ادامه داد: همچنين كتاب‌های «انوار آسمانی» اثر فاضل رحمانی كه تفسير قرآن است و پند و اندرزهای لقمان حكيم به قلم علی صالحی كه بازنويسی از قصه‌های قرآنی است را می‌توان از جمله آثار حوزه دين در اين مجموعه دانست.


اين كارشناس ايستگاه مطالعه نهاد‌ كتابخانه‌های عمومی استان تهران در پايان با بيان اينكه تاكنون قرآن‌ كريم بين ايستگاه‌ها توزيع نشده است، عنوان كرد: در مرحله اول تجهيز ايستگاه‌های مطالعه از هر كتاب سی و شش هزار و پانصد جلد كتاب از هر عنوان توزيع شد كه در مرحله دوم هم به همين شكل است.

captcha