گروه بينالملل: تلويزيون عراق از انفجار يك خودروی بمبگذاری شده در منطقه مقدس «كاظميه» ـ منطقه حرم مطهر امام موسی كاظم و امام جواد(عليهما السلام) ـ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه خبری شبكه العالم، اين انفجار تروريستی با استفاده از يك خودروی بمبگذاری شده در منطقه مقدس «كاظميه» در شمال بغداد روی داده است.
هنوز گزارشی از تلفات و خسارات احتمالی اين حمله تروريستی منتشر نشده، اين در حالی است كه حرم مطهر امام موسی كاظم(ع) و امام جواد(ع) در منطقه كاظميه قرار دارد.
از سوی ديگر شبكه العالم از مجروح شدن 6 نفر بر اثر انفجار داخل بازاری در منطقه «الشعله» در شمال بغداد خبر داد.
شمار قربانيان انفجار دو خودروی بمبگذاری شده نزديك رستوران و پاركينگی در شهر بصره (جنوب عراق) نيز به 13 كشته و 25 مجروح رسيد.
العالم همچنين گزارش داد، انفجار خودروی بمبگذاری شده در منطقه «الكماليه» در شرق بغداد 7 كشته و 13 مجروح بر جا گذاشت.
علاوه بر الكماليه، ساكنان مناطق «الشعله» و «الزعفرانيه» بغداد نيز امروز شاهد انفجار 2 خودروی بمبگذاری شده بودند.