کد خبر: 1232361
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱
تبيين معيارهای قرآنی انتخاب اصلح، اخلاق انتخاباتی و حضور حداكثری//17 قادری تأكيد كرد

لزوم توجه بر رفتارهای اسلامی در انتخابات/ بيان ويژگی‌های فرد اصلح و عاقبت هر انتخاب در قرآن

نماينده مردم در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توجه بر رفتارهای اسلامی در ايام تبليغات انتخابات تأكيد كرد و گفت تمام ويژگی‌ها فرد اصلح و همچنين عواقب هر انتخابی در قرآن كريم بيان شده است.


گروه سياسی: نماينده مردم در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توجه بر رفتارهای اسلامی در ايام تبليغات انتخابات تأكيد كرد و گفت: تمام ويژگی‌ها فرد اصلح و همچنين عواقب هر انتخابی در قرآن كريم بيان شده است.


جعفر قادری، نماينده مردم شيراز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، با تصريح اينكه مراجعه به قرآن و آموزه‌های آن در انتخاب فرد اصلح می‌تواند به ما كمك كند، گفت: ويژ‌گی‌ها و شرايط يك انتخاب خوب در قرآن آمده است.


وی افزود: ويژگی‌ها و مؤلفه‌های كسی‌كه می‌خواهد يك مسئوليت را بپذيرد در قرآن كريم بيان شده است و همچنين اهميت توجه به عاقبت هر انتخاب و مسئوليتی كه انتخاب‌كننده در قبال انتخاب خود دارد، نيز در اين كتاب الهی ذكر شده است.


‌قادری تصريح كرد: در قرآن كريم در مورد انتخاب از روی شناخت و آگاهی توصيه‌های فراوانی شده است كه همگی می‌تواند ما را در جهت انتخاب فرد اصلح ياری رساند.


نائب رئيس كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تأكيد كرد: خبرگزاری‌های قرآنی بايد بتوانند با استفاده از تبيين آموزه‌های قرآنی به مردم جهت انتخاب فرد اصلح ياری رسانند و علاوه بر اين پيامد و آثار انتخاب خود را نيز برای آن‌ها بيان كنند.


وی اظهار كرد: پيامد انتخابی كه صورت می‌گيرد يك روزه نيست بلكه تبعات آن در آينده مشخص می‌شود ‌بنابراين انتخاب‌كننده بايد به‌نوعی به عواقب انتخاب خود نيز توجه داشته باشد و هشدارها، نمونه‌ها و مصاديقی كه خداوند در قرآن كريم بيان كرده است، می‌تواند ياری‌رسان خوبی جهت انتخاب فرد اصلح باشد.


قادری با اشاره به شاخص‌های فرد اصلح در انتخابات خاطرنشان كرد: در آموزه‌های قرآنی وقتی شخصی می‌خواهد عهده‌دار مسئوليتی باشد، چون مسئوليت خود يك امانت است كه از جانب انتخاب‌كنندگان به او اعطا می‌شود، بايد فردی امين، متقی و خداپرست باشد.


نماينده مردم شيراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: فرد انتخاب شونده بايد در تمام زمان‌ها خدا را ناظر بر اعمال و رفتار خود بداند و در حقيقت بايد خود را خادم مردم ببيند بنابراين روحيه مردم‌داری و تعامل و ارتباط با مردم نيز بايد در او وجود داشته باشد.


وی اضافه كرد: بايد فردی انتخاب شود كه حداقل تخصص و توانايی‌های علمی را داشته باشد و دقيقاً بايد توجه داشته باشد كه مسئوليتی كه بر‌عهده او گذاشته می‌شود، مسئوليت سنگينی است و خود را محك بزند كه آيا می‌تواند از عهده آن بر‌آيد يا خير.


قادری گفت: فرد انتخاب‌شونده بايد بر روی حوزه كاری خود وقت بگذارد و از تخصص و ظرفيت‌های كشور در تمامی ابعاد استفاده كند و تنها متكی به تخصص و طيف خود نباشد و قانون اساسی نيز را مبنای عملكرد خود قرار دهد و خارج از چارچوب قانون به هيچ عنوان عمل نكند و علاوه بر اين‌ها نيز بايد بتواند تعامل قوای سه‌گانه را به‌خوبی برقرار كند و به‌طور خلاصه می‌توان گفت كه يك فرد انتخاب‌شوند بايد تمام ويژگی‌هايی كه مقام معظم رهبری در رابطه با رئيس جمهور آينده فرمودند را دارا باشد.


سخنگوی كميسيون تلفيق لايحه بودجه 92 در بخش ديگری از سخنان خود بر ضرورت توجه به رعايت اخلاق انتخاباتی تأكيد كرد و گفت: در دين مبين اسلام نه كانديداها و نه طرفداران آن‌ها ا جازه تخريب افراد ديگر را ندارند بلكه بايد تلاش كنند ظرفيت‌ها و برنامه‌های خود را ارائه دهند و نبايد كارهای ارزشمند ديگران را زيرسؤال برند.


رئيس كميته طرح‌ها و لوايح فراكسيون شوراها و مديريت شهری در مجلس شورای اسلامی، بر لزوم انتقاد منصفانه تأكيد كرد و گفت: بايد منصفانه ايرادات دولت قبل را متذكر و نقاط مثبت آن نيز ذكر كنند.


وی تأكيد كرد: كانديداها، حرف‌ها و وعده‌های غيرواقع به مردم ندهد و سعی نكنند فضای انتخابات را يك فضای احساساتی كنند بلكه با عقل و تدبير و منطق امور خود را جلو برند و واقعيت‌ها را برای مردم بيان كنند و سعيشان بر اين باشد كه مخارج و هزينه‌های هنگفتی برای انتخابات نكرده و آخرت خود را فدای دنيای خود نكنند زيرا آن چيزی كه تنها ماندگار است رفتار آن‌ها در زمان تبليغات است.

captcha