کد خبر: 1232636
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۸
جغتايي

نمايشگاه «24 سال با ياد امام(ره)» در خواف برگزار می‌شود

همزمان با ايام ارتحال ملكوتی بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران، نمايشگاه «24 سال با ياد امام(ره)» در شهرستان خواف برگزار می‌شود.


گروه اجتماعي: همزمان با ايام ارتحال ملكوتی بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران، نمايشگاه «24 سال با ياد امام(ره)» در شهرستان خواف برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، عبدالعلی جغتايی، فرماندار خواف در جلسه ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمينی(ره) گفت: همزمان با ايام ارتحال ملكوتی بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران، نمايشگاه «24 سال با ياد امام(ره)» در خواف برگزار می‌شود.


وي افزود: رويكرد اين نمايشگاه كه با همكاری ادارات مختلف برگزار می‌شود، آشنايی جامعه به ويژه نسل جوان با سيره، انديشه و تأليفات امام خمينی(ره) است.


فرماندار خواف تعداد افراد اعزامی از شهرستان برای شركت در مراسم بيست و چهارمين سالگرد ارتحال امام(ره) را 320 نفر عنوان كرد و ادامه داد: به منظور برگزاری هرچه بهتر مراسم امسال هفت كميته پشتيبانی، فرهنگی، اطلاع‌رسانی و تشكل‌های مذهبی، اصناف، ايثارگران، اعزام، فضاسازی، درمان و امدادرسانی تشكيل شده است.


وی زنده نگه داشتن نام و ياد امام خمينی(ره) را وظيفه‌ای همگانی و فراتر از تكاليف اداری دانست و از مردم، روسای ادارات، بخشداران و دهياران خواست تا برای تحقق اين مهم تلاش كنند.

captcha