کد خبر: 1232934
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۸

توجه به سيره حضرت علی(ع) در ترويج دين اسلام ضروری است

خطيب نماز جمعه اهل تشيع كامياران با اشاره به اينكه توجه به سيره حضرت علی(ع) در ترويج دين اسلام ضروری است، گفت مولود با عظمت حضرت علی(ع) در خانه خدا اوج فضايل اين امام بزرگوار است.


گروه سياسی: خطيب نماز جمعه اهل تشيع كامياران با اشاره به اينكه توجه به سيره حضرت علی(ع) در ترويج دين اسلام ضروری است، گفت: مولود با عظمت حضرت علی(ع) در خانه خدا اوج فضايل اين امام بزرگوار است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، حجت‌الاسلام و‌المسلمين علی‌محمدی، امام جمعه اهل تشيع كامياران روز گذشته، سوم خرداد در خطبه‌های نماز جمعه كاميارن با اشاره به مولود امام علی(ع) در 13 رجب و تبريك روز پدر به همه پدران مسلمان، اظهار كرد: مولود باعظمت حضرت علی(ع) در خانه خدا اوج فضايل اين امام بزرگوار است چراكه خداوند با وجود پيامبر بودن حضرت عيسی اين اجازه را به حضرت مريم نداد كه در خانه خدا پسرش را به دنيا بياورد ولی اين اجازه به فاطمه بنت اسد داده شد.


وی با روايت حديثی از رسول اكرم(ص) از زبان جابربن عبدالله انصاری، 13 صفت نيك را در باب حضرت علی(ع) برشمرد و بيان كرد: مؤمنين و مؤمنات قدر خود را بدانند كه خداوند منان ما را پيرو امامی قرار داده است كه در تمامی ابعاد فرهنگی، سياسی، دينی و علمی چنانكه در نهج البلاغه می‌خوانيم راه حل مشكلات بشری را نشان داده است و هركس محب واقعی امام علی(ع) باشد و حداقل يكبار خوانده باشد به عظمت اين امام پی می‌برد.


حجت‌الاسلام علی ‌محمدی در سخنان خود اعتكاف را از اعمال حسنه دانست كه مردم مسلمان ايران هر ساله در ماه رجب به مدت 3 روز در مساجد جامع شهر و روستا معتكف شده و از ثواب عظيم آن بهره‌مند می‌شوند.


وی ضمن تسليت پيشاپيش وفات حضرت زينب(س) در 15 رجب، ايشان را عامل اثبات و شاهد اصلی واقعه كربلا و شهادت امام حسين(ع) خوانده و مطرح كرد: سخنرانی اين بانوی بزرگوار در شام و در حضور بنی‌اميه توانست حقانيت اسلام ناب محمدی را نشان داده و موجب خواری آل بنی اميه در تاريخ اسلام شد.


خطيب نماز جمعه كامياران، انتخابات امسال را دشمن شكن دانست و در خصوص نظارت شورای نگهبان در اين زمينه اظهار كرد: بنا بر فرموده مقام معظم رهبری اثبات، امضاء و احراز صلاحيت كانديداها، وظيفه اين شورا است.


وی ادامه داد: كشورهای غربی بعد از شنيدن نتيجه احراز صلاحيت كانديداها و عدم تأييد صلاحيت عده‌ای توسط شورای نگهبان، خيلی نگران شده و به دفاع از آنان برخواستند و نشان دادند در كشور ما به دنبال اهداف شيطانی خود هشتند و هدف آنها درست در مقابل هدف ملت ايران است.


امام جمعه كامياران عنوان كرد: دشمنان نمی‌خواهند شخص عالم، آگاه و دشمن‌شناس و مخلص تصدی پست رياست جمهوری را بر عهده گيرد.


وی حضور حداكثری و پرشور در انتخابات امسال را وظيفه خطير مردم دانست و اعلام كرد: بدانيد كه آرامش در انتخابات دشمن را نااميد خواهد كرد و مردم با وحدت و همدلی هرچه بيشتر به پای صندوق‌های اخذ رای رفته و با انتخاب اصلح ضربه محكم و دندان شكنی به دشمنان وارد كنند.


حجت‌‌الاسلام عليمحمدی در پايان به مناسبت های پيش رو از جمله سالروز هتك حرمت امريكايی‌ها به مرقد مطهر امام علی(ع) در سال 1383 خورشيدی، سالروز افتتاح اولين مجلس شورای اسلامی در هفتم خرداد 1359، و همچنين سالروز فتح خرمشهر توسط نيروهای دفاعی جمهوری اسلامی ايران اشاره كرد.

captcha