کد خبر: 1233360
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۴

توزيع 7 هزار جلد كتاب بين زائران بارگاه امام راحل در سيستان و بلوچستان

مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی سيستان و بلوچستان گفت در مراسم گراميداشت بيست و چهارمين سالگرد رحلت امام خمينی(ره)، هفت هزار جلد كتاب بين زائران بارگاه ملكوتی امام راحل در سيستان و بلوچستان توزيع می‌شود.


گروه هنر: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی سيستان و بلوچستان گفت: در مراسم گراميداشت بيست و چهارمين سالگرد رحلت امام خمينی(ره)، هفت هزار جلد كتاب بين زائران بارگاه ملكوتی امام راحل در سيستان و بلوچستان توزيع می‌شود.


حجت‌الاسلام عباس دانشی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی سيستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) شعبه سیستان و بلوچستان، گفت: در مراسم گراميداشت بيست و چهارمين سالگرد رحلت امام خمينی(ره)، هفت هزار جلد كتاب بين زائران بارگاه ملكوتی امام راحل در سيستان و بلوچستان توزيع می‌شود.


وی اظهار کرد: به‌منظور تهيه بسته فرهنگی برای زائران بارگاه ملكوتی امام راحل، كتاب زندگی به سبك روح‌الله شامل برداشت‌ها و برش‌هايی از سيره خانوادگی حضرت امام خمينی(ره) است كه به كوشش علی اكبر سبزيان انتخاب و به‌صورت مصور در قالب يك كتاب منتشر شده است.


دانشی افزود: نويسنده در اين كتاب فرازهايی از خاطرات نقل شده از همسر و خانواده حضرت امام(ره) در مورد نوع برخورد ايشان با خانواده‌شان را ذكر كرده و در كنار آن و به تناسب موضوعاتی كه در هر خاطره مطرح شده، احاديثی را نيز نقل كرده‌ است.


مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی سيستان و بلوچستان تصريح كرد: اين كتاب كه در برگيرنده نزديك به 120 خاطره از امام راحل است، سيره، زندگی و شيوه برنامه‌ريزی ايشان در زندگی خانواگی‌شان را برای مخاطبان بازگو كرده است.


حجت‌الاسلام دانشی با گراميداشت سالروز فتح خرمشهر، گفت: تقدير خانواده شهدا در صبحگاه نيروهای مسلح و پخش خاطرات رزمندگان 8 ساله دفاع مقدس از شبكه هامون از جمله برنامه‌های سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر است.


مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی سيستان و بلوچستان از اجرای برنامه نمايشی ويژه زندگی‌نامه امام خمينی(ره) خبر داد و گفت: اين گروه نمايشی در صورت حمايت‌های دستگاه‌های مرتبط اجرای برنامه دارند.

captcha