گروه اجتماعی: جوان هندوستانی اهل ايالت كارناتاكا كه همسر ايرانی انتخاب كرده است روز دوشنبه، 6 خردادماه در دفتر امام جمعه جيرفت مسلمان شد و پس از آن همسرش را به عقد دائم خود درآورد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، جيمی كارياپا، اهل شهر مسيور ايالت كارناتاكا پس از آشنايی با دختر ايرانی دانشجوی مقطع كارشناسی ارشد روانشناسی بالينی در آن شهر تحت تأثير رفتار و ويژگیهای زنان مسلمان قرار گرفته و پس از ازدواج به سبك خود برای مسلمان شدن و عقد اسلامی به ايران آمده است.
جيمی كارياپا كه نام خود را به جميل علی تغيير داد پس از مراسم مسلمان شدن و جاری ساختن شهادت به پيامبری حضرت محمد(ص) و امامت حضرت علی(ع) گفت: خيلی خوشحالم كه من را بهعنوان يك نفر در دينتان و عضوی از خانواده خود قبول كرديد.
صيغه عقد دائم اين زوج توسط حجتالاسلام اصغر عسكری، امام جمعه جيرفت و حجتالاسلام سيداحمد حسينی بهعنوان وكيل جميل علی جاری شد.
از طرف ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب كرمان يك بسته فرهنگی شامل قرآن به زبان انگليسی و مجموعه احاديث به زبان فارسی و انگليسی به همراه اطلس مصور تاريخ اسلام به اين زوج هديه شد.
امام جمعه جيرفت ضمن تبريك به اين زوج گفت: اين اتفاق بسيار مباركی است كه يك ايرانی مسلمان چنين تأثير خوبی بر يك هندو گذاشته كه سبب گرويدن او به اسلام شده است.
همچنين جيمی كارياپا جوان هندوستانی كه در جيرفت به دين مبين اسلام گرويد در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی بر دليل مسلمان شدنش گفت: اسلام آرامشبخش و دوستداشتنی است و احترام جايگاه خوبی در اين دين دارد.
وی افزود: قبل از اين هم اعتقاد به وجود خالق هستی و زندگی پس از اين دنيا داشتم، اما با ويژگیهايی كه در مسلمانان و آداب اين دين ديدم، تصميم گرفتم مسلمان شوم.
جيمی كارياپا كه نام خود را به جميل علی تغيير داد، خاطرنشان كرد: تفاوتی بين زنان وجود ندارد، جز اينكه زنان مسلمان بيشتر احترام میگذارند.