کد خبر: 1235
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۵
با حضور 150 نفر؛

مراسم «غدیر و ولایت» در مؤسسه نورالثقلین تالش برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم «غدیر و ولایت» با حضور 150 نفر به‌مناسبت فرار رسیدن عید غدیر در مؤسسه نورالثقلین تالش برگزار شد.


سیدرضا قوامی، مدیرمسئول مؤسسه نورالثقلین تالش در گفت‌وگو با خبرگزای بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: مراسم «غدیر و ولایت» با حضور 150 نفر به‌مناسبت فرار رسیدن عید غدیر امروز، سه‌شنبه، 30 مهرماه در مؤسسه نورالثقلین تالش برگزارشد.



وی در ادامه با اشاره به اینکه این مراسم از ساعت 16 تا 18 برگزار خواهد شد، افزود: این مراسمی با هدف آشنایی فراگیران با واقعه غدیر با اجرای برنامه‌های متنوع برگزار شد.



قوامی اظهار کرد: از برنامه‌های این مراسم می‌توان به سخنرانی، تلاوت قرآن، مولودی‌خوانی، مسابقه حضوری و اهدای جایزه به سادات اشاره کرد.



مدیرمسئول مؤسسه نورالثقلین تالش در پایان خاطرنشان کرد: این مؤسسه قرآنی علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی متنوع قرآنی در مؤسسه در مناسبت‌های مختلف دینی و مذهبی نیز مراسم‌های متنوعی را با هدف ایجاد تنوع در امر آموزش فراگیران برگزار می‌کند.


captcha