کد خبر: 1236262
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۹

بازنويسی وقف‌نامه‌ها در مازندران آغاز شد

مدير كل اوقاف و امور خیریه مازندران از آغاز بازنويسی وقف‌نامه‌های شهرستان‌های استان از پنجشنبه نهم خردادماه 92 خبر داد.


گروه اجتماعی: مدير كل اوقاف و امور خیریه مازندران از آغاز بازنويسی وقف‌نامه‌های شهرستان‌های استان از پنجشنبه نهم خردادماه 92 خبر داد.


حجت‌الاسلام ستار عليزاده، مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران نهم خردادماه در حاشيه بازديد از مقر قرارگاه قدر با عنوان آموزش بازنويسی وقف‌نامه‌های موقوفات در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی ساری، گفت: اين آموزش از هشتم خردادماه آغاز شد و معاونت حقوقی و اداره تحقيق اين اداره كل به آموزش كارشناسان اوقافی ادارات تابعه پرداخته‌اند.


وی افزود: اين آموزش به صورت انفرادی با حضور روئسا و كارشناسان اوقافی ادارات برگزار شده و در هر روز دو شهرستان به بازنويسی وقف‌نامه می‌پردازند.


مدير كل اوقاف و امورخيريه مازندران، تصریح کرد: با توجه به راه‌اندازی سامانه جامع موقوفات و بقاع متبركه ورود اطلاعاتی از قبيل وقف‌نامه‌ها و نوع نيات واقفين خيرانديش در سامانه بسيار ضروری است تا روند مالی موقوفات به صورت درست و صحيح و دقيق صورت گيرد.


وی ادامه داد: تاكنون بعد از يك سال از راه‌اندازی سامانه جامع موقوفات و بقاع متبركه اطلاعات اوليه 13 هزار موقوفه و 125 هزار رقبه و 25 هزار نيات واقفين در سامانه جامع موقوفات و بقاع متبركه ثبت شد.


عليزاده خاطرنشان كرد: اين آموزش كه همراه با نحوه ورود اطلاعات كامل موقوفات و رقبات به سامانه جامع می‌باشد تا هفته آينده ادامه دارد.

captcha