گروه اجتماعی: فرمانده سپاه عاشورا در بازديد از طرحهای اقتصاد مقاومتی سپاه ناحيه هريس بر راهاندازی و پيگيری جدی اين طرحها تأكيد كرد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، علیاكبر پورجمشيديان، فرمانده سپاه عاشورا شامگاه گذشته، 11 خردادماه در بازديد از طرحهای اقتصاد مقاومتی سپاه ناحيه هريس با ابراز خرسندی از اقدامات انجام يافته در اين خصوص گفت: بنا به فرمايشات مقام معظم رهبری در خصوص راهاندازی طرحهای اقتصاد مقاومتی ما بايد تمام تلاش خود را در جهت تحقق منويات مقام معظم رهبری به كار ببنديم.
همچنين رضا رضوانی، مسئول بسيج كارمندی، اصناف و دانشجويی نیز در اين بازدید با اشاره به حساسيت مقطع زمانی فعلی گفت: امروز بايد با همفكری، همپيمانی و وحدت در خلق يك حماسه ماندگار ديگر قدم برداريم؛ چرا كه دشمن بيكار ننشسته و زخم خورده از اين مردم و انقلاب است، امروز جنگ ما با دشمن جنگ تمدنهاست پس ميطلبد با استمداد از خداوند متعال و تبعيت از رهنمودهای مقام معظم رهبری يك بار ديگر معادلات دشمن را بر هم بزنيم و دشمن را مايوس كنيم.
وی با اشاره به انتخابات 24 خرداد، افزود: امروز دشمن با هدف كاهش حضور مردم در انتخابات و ايجاد بی ثباتی سياسی در كشور به ميدان آمده است و وظيفه مسئولان نظام در كليه رده هاست كه با هوشياری و بيداری و تحقق فرامين رهبر انقلاب جهادگونه وارد عمل شوند و حتی از جان مايه بگذارند و با ايجاد آگاهی در آحاد جامعه و ايجاد يك حساسيت مضاعف در مردم در جهت خلق يك حماسه سياسی گام بردارند.