کد خبر: 1237279
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۴

درخشش هنرمندان شاهرودی در نخستين سوگواره «عكس و پوستر عاشورايی هيئت»

هنرمندان حوزه هنری شاهرود در نخستين سوگواره «عكس و پوستر عاشورايی هيئت» به مقام برتر دست يافتند.


گروه هنر: هنرمندان حوزه هنری شاهرود در نخستين سوگواره «عكس و پوستر عاشورايی هيئت» به مقام برتر دست يافتند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه سمنان، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری سمنان ‌امير‌حسين عليداقی‌، از هنرمندان حوزه هنری شهرستان شاهرود به مقام دوم در بخش عكس ‌‌نخستين سوگواره عكس و پوستر عاشورايی هيئت دست يافت‌.


همچنين آثار ديگر هنرمندان حوزه هنری شاهرود از جمله مهدی جلالی و مريم رضائيان در بخش عكس و اثر محمد غمزه در بخش پوستر به بخش نهايی اين سوگواره راه يافتند.


اعضای هيئت داوران اين سوگواره، در بخش عكس متشكل از استادان؛ سيدمسعود شجاعی‌طباطبايی، سيد‌عباس ميرهاشمی و احسان رجبی از مجموع 666 اثر راه يافته به اين مرحله، ضمن تعيين نفرات برتر، 50 اثر را برای نمايشگاه انتخاب كردند.


اعضای هيئت داوران در بخش پوستر نيز متشكل از استادان؛ مصطفی گودرزی، سيد‌مسعود شجاعی‌طباطبايی، حبيب‌الله صادقی و محمدرضا دوست‌محمدی از مجموع 595 اثر راه يافته به اين مرحله، ضمن تعيين نفرات برتر ، 20 اثر را برای نمايشگاه انتخاب كردند.


نخستين سوگواره سراسری عكس عاشورايی هيئت به همت جامعه ايرانی مشعر در دو بخش اصلی «جلسه هيئت و دسته عزا» و بخش ويژه «هيئت و زندگی» و نخستين سوگواره سراسری پوسترهای عاشورايی هيئت در دو بخش اصلی «پوسترهای اطلاع رسانی هيئت» و بخش ويژه «تزیين جايگاه و دكور» برگزار شد.


«سبك زندگی عاشورايی»، «امتداد عاشورا تا امروز‌(بيداری اسلامی) » و «حسين پاره تن رسول خدا(ص)» از مفاهيم مورد توجه اين سوگواره بود‌.


مراسم اختتاميه نخستين سوگواره عكس و پوستر عاشورايی هيئت 10 خرداد 92 ‌در حرم مطهر حضرت معصومه‌(س) برگزار و علاوه بر نمايش آثار برتر‌، از برگزيدگان سوگواره‌ها با اهدا جايزه و لوح ياد بود تجليل شد.

captcha