کد خبر: 1238479
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۸

آغاز مراسم بيست و چهارمين سالگرد رحلت حضرت امام خمينی(ره)

مراسم بيست و چهارمين سالگرد رحلت حضرت امام خمينی(ره) از دقايقی پيش با حضور خيل مردم از اقصی نقاط كشور در حرم مطهر بنيانگذار كبير انقلاب آغاز شد.


گروه سياسی: مراسم بيست و چهارمين سالگرد رحلت حضرت امام خمينی(ره) از دقايقی پيش با حضور خيل مردم از اقصی نقاط كشور در حرم مطهر بنيانگذار كبير انقلاب آغاز شد.


به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن (ايكنا)، اين مراسم از ساعت 9 صبح امروز، 14 خرداد به مناسبت فرارسيدن بيست و چهارمين سالگرد رحلت بنيانگذار كبير انقلاب در جوار حرم مطهرش آغاز شد.


در اين مراسم علاوه بر رهبر معظم انقلاب، مسئولان سه قوه، اعضای هيئت دولت و برخی از نمايندگان مجلس، مسئولان لشكری و كشوری و اعضای بيت حضرت امام خمينی(ره)، سفرا و وابستگان سياسی و نظامی ساير كشورها در ايران حضور خواهند داشت.


در ابتدای اين مراسم، پس از تلاوت آياتی از كلام الله محيد و مرثيه سرايی توسط يكی از مداحان اهل بيت(ع)، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسن خمينی به ايراد سخنرانی می‌پردازد؛ سپس رهبر معظم انقلاب در جمع مردم سخنرانی خواهند كرد.


به گفته دبير ستاد بزرگداشت امام خمينی(ره)، برای مراسم بيست و چهارمين سالگرد رحلت بنيانگدار كبير انقلاب، آمادگی استقبال از يك و نيم ميليون زائر از سراسر كشور فراهم شده است. بيشتر زائران نوجوانان و جوانانی هستند كه برای اولين بار در اين مراسم حضور پيدا می كنند.


همچنين شرايط برای حضور رسمی 263 ميهمان خارجی فراهم شده است.

captcha