کد خبر: 1238521
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹

سیره و زندگی امام(ره) سراسر دعوت به توحید بود

امام جمعه موقت قزوين گفت سيره، سنت و زندگی امام خمینی‌(ره) دعوت به توحيد بود به‌طوری‌كه در ذره ذره تعاليم امام، دعوت به توحيد ديده می‌شود و عصاره دعوت همه انبيا در جلوه‌های مختلف در اين شخصيت بزرگ تجلی يافته بود.


گروه اجتماعی: امام جمعه موقت قزوين گفت: سيره، سنت و زندگی امام خمینی‌(ره) دعوت به توحيد بود به‌طوری‌كه در ذره ذره تعاليم امام، دعوت به توحيد ديده می‌شود و عصاره دعوت همه انبيا در جلوه‌های مختلف در اين شخصيت بزرگ تجلی يافته بود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) شعبه قزوين، حجت‌الاسلام عبدالكريم عابدينی، امام جمعه موقت قزوين 14 خردادماه در مراسم سالگرد ارتحال امام خمينی‌(ره) كه در مسجد آقا سيد‌علی قزوين برگزار شد، اظهار کرد: دعوت به توحيد يكی از رسالت‌های انبيا‌ بوده و امام خمينی‌(ره) در راستای تحقق اهداف انبيای الهی، رسالت الهی بر عهده داشت.


وی ادامه داد: در حقيقت امام خمينی‌(ره) آمده بود تا ما را موحد كند به‌طوری‌كه در ذره ذره تعاليم امام، دعوت به توحيد ديده می‌شود و سيره، سنت و زندگی امام(ره) دعوت به توحيد بود و عصاره دعوت همه انبيا در جلوه‌های مختلف در اين شخصيت بزرگ تجلی يافته بود.


امام جمعه موقت قزوين عنوان كرد: از ويژگی‌های بارز امام(ره) اخلاص ايشان بود چون همين خلوص ایشان بود كه اجازه نمی‌داد غيرخدايی در حريم دلشان راه يابد و بايد به اين نكته اشاره کرد كه امام خمينی‌(ره) غير از آنكه خود، بنده مخلص خدا بود، از هر فرصتی استفاده می‌كرد تا بندگی خدا را تعليم دهد.


وی تصريح كرد: دعوت به عبادت و بندگی خدا، رسالت ديگر انبيا‌ است كه زمينه آن در انسان‌ها وجود دارد و امام خمينی‌(ره) نيز مردم را به‌سوی بندگی خدا دعوت می‌كرد، انسان مشتاق معنويت دينی است و انگيزه بندگی خدا در همه انسان‌ها وجود دارد و در واقع عطش بندگی در همه هست و انبيا آمده‌اند تا انسان را به مسير درست هدايت كنند و انسان به بيراهه كشيده نشود.


حجت‌الاسلام ‌عابدينی ادامه داد: رسالت ديگر انبيای الهی دعوت به عدالت و قسط است، زمينه توجه و گرايش به عدالت و عدالت پذيری در جان هر انسانی وجود دارد.


وی اعلام كرد: همه انسان‌ها ارزش‌ها و خوبی‌ها را می‌فهمند برای همين زمانی‌كه امام خمينی‌(ره) قدم در عرصه خوبی‌ها گذاشت، همه از او استقبال كردند و در واقع هر كس پرچم دين به‌دست گرفته و برای خدا كار انجام داده، خداوند متعال به او كمك كرده و او را محبوب دل‌ها كرده است و امام خمينی‌(ره) نيز اينگونه بود و قلب مردم نيز با امام پيوند خورده بود.


امام جمعه موقت قزوين تصريح كرد: هر كس در حيطه‌ای كه حضور دارد، امام را آنگونه می‌شناسد به‌طوری‌كه برخی ايشان را به‌عنوان سياستمدار، برخی به‌عنوان فقيه، مجتهد بزرگ شناخته و برخی كه با آثار عرفانی امام سر و كار دارند، ايشان را به‌عنوان عارف می‌شناسند.


در ادامه حجت‌الاسلام علی قابل، رئيس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان استان قزوين عنوان كرد: امروز مقام معظم رهبری در اوصاف امام خمينی‌(ره) بيانات رسا و مهمی داشتند و يكی از فرمايشات ايشان اين بود كه امام سه باور داشت، باور به خدا، امت و مردم و همت خودش و بر اين اساس عمل می‌كرد و در واقع نيز امام‌(ره) با اين سه باور و با اعتقاد قلبی به خداوند متعال در راه پيروزی انقلاب اسلامی ايران به پيش رفت.


وی در پایان خاطرنشان کرد: چند روز ديگر انتخابات در كشور برگزار می‌شود و آمدن به پای صندوق‌های رأی عمل به وصيت امام(ره) است چراكه ایشان فرمودند همه بايد در صحنه باشند و همه مسئول هستند.

captcha