کد خبر: 1239544
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰

رهنمودهای رهبری معیار تشخيص اعتدال كارگزار سياسی است

مدرس حوزه و دانشگاه در اروميه رهنمودهای رهبری را معیار تشخيص نامزد متعدل سياسی دانست و اظهار كرد ميزان تقيد و التزام كانديداهای انتخاباتی به اصول رهبری و ولايت فقيه بهترين شاخص برای تشخيص ميزان اعتدال نامزدهای انتخاباتی است.


گروه سياسی: مدرس حوزه و دانشگاه در اروميه رهنمودهای رهبری را معیار تشخيص نامزد متعدل سياسی دانست و اظهار كرد: ميزان تقيد و التزام كانديداهای انتخاباتی به اصول رهبری و ولايت فقيه بهترين شاخص برای تشخيص ميزان اعتدال نامزدهای انتخاباتی است.


حجت‌الاسلام علی حسنی، مدرس حوزه و دانشگاه در اروميه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، گفت: به لحاظ مبانی اعتقادی مفاهيم و مضامين آيات قرآن بر مبنای عدل و اعتدال است كه در آن بر آفرينش جهان هستی بر پايه عدل و تعادل تأكيد فراوان شده است.


وی با بيان اينكه تشخيص نامزد معتدل سياسی كار آسانی نيست، متذكر شد: هر كس پايبندی و التزام عملی به اصول و دين داشته و تابع رهبری باشد معتدل است؛ چراكه معیار تشخيص نامزد معتدل ميزان تقيد عملی آن به اصل ولايت فقيه در جامعه دينی است.


حجت‌الاسلام حسنی با تعريف اعتدال بر پرهيز افراد از افراط و تفريط‌ گرايی متعصبانه و بدون منطق عقلی، اضافه كرد: دين مبين اسلام، همواره دين اعتدال و حركت بر مدار تعادل است و تعبير قرآن كريم از امت اسلامی، امت حد وسط است.


به گفته اين مدرس حوزوی، وقتی اعتقادات و اصول اوليه تفكر دينی جامعه‌ای بر پايه اعتدال باشد، مسائل سياسی نيز به تبعيت و پيروی از آن ملزم می‌شود.


حجت‌الاسلام حسنی با بيان اينكه وقتی اعتدال در اعتقادات در مسائل و موضوعات اجتماعی، اقتصادی، سياسی و فرهنگی جامعه مجال ظهور و بروز پيدا كند منشأ بسياری از آثار و بركات مثبت در جامعه می‌شود، خاطرنشان كرد: هرگاه سياست‌مداری راه افراط و تفريط را نرود و بر مبنای عقل و منطق جمعی حركت كند، اين فرد معتدل است.


وی يكی ديگر از راه‌های تشخيص نامزد متعدل را توجه به شعارهای انتخاباتی عنوان كرد و افزود: اگر كانديدايی شعارهای خارج از ضمانت‌های اجرايی و اختيارات در تبليغات خود بدهد نمی‌تواند معتدل باشد، چون اختيار همه تصميمات با يك نفر نيست بلكه قوای سه‌گانه و در رأس آن رهبری و مجمع‌های نظارتی و تشخيصی نيز در اجرا و يا عدم اجرای تصميم در چرخه مديريتی يك كشور نقش دارند.


حجت‌الاسلام حسنی تصريح كرد: نامزدی كه خارج از چارچوب اختيارات قانونی و كاری خود تنها برای رأی مردم وعده‌ها و شعارهای انتخاباتی می‌دهد نمونه بارز افراط و تفريط سياسی است.


اين مدرس حوزوی با تأكيد بر اينكه فردی كه رفتار، گفتار و منش آن مطابق اصول امام راحل و رهبر معظم انقلاب باشد معتدل است، يادآور شد: اگر فردی جلوتر از امام زمان خود حركت نمی‌كند و همچنين از امام خود نيز عقب نمی‌ماند اصول تفكر اسلامی اين فرد را معتدل می‌شناسد.


حجت‌الاسلام حسنی خاطرنشان كرد: بهترين ملاك برای انتخاب اصلح حركت بر مدار اصول است و معیار رهبری و هماهنگ شدن با منويات رهبری بهترين ميزان برای تشخيص ميزان اعتدال كارگزار سياسی است.

captcha