کد خبر: 1239673
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۴
در آستانه ماه شعبان؛

مضجع منور امام رضا(ع) غبارروبی شد

در آستانه شعبان‌المعظم، مضجع منور رضوی با حضور نماينده ولي فقيه در استان‌هاي خراسان، امام جمعه مشهد و جمعي از علما و روحانيون غبارروبی شد.


گروه اجتماعي: در آستانه شعبان‌المعظم، مضجع منور رضوی با حضور نماينده ولي فقيه در استان‌هاي خراسان، امام جمعه مشهد و جمعي از علما و روحانيون غبارروبی شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، نخستين آئين غبارروبی مضجع منور حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) در سال جاری، 18 خردادماه با حضور آيت‌الله عباس واعظ طبسی،‌ نماينده ولی فقيه در استان‌هاي خراسان و توليت آستان قدس رضوی، آيت‌الله سيداحمد علم الهدي، امام جمعه مشهد، جمعی از علما و روحانيون، محمدحسين فروزان‌مهر، استاندار خراسان رضوی، مديران استانی و مسئولان و خادمان بارگاه ملكوتی امام رضا(ع) برگزار شد.


در اين مراسم معنوی و باشكوه كه با تلاوت كلام الهی توسط قاريان برجسته بين‌المللی آغاز شد و حدود دو ساعت به طول انجاميد، پس از گشوده شدن درب ضريح مطهر، آيت‌الله عباس واعظ طبسی به همراه حضرات آيات هاشمی‌ شاهرودی، رسولی محلاتی، مرتضوی، موسوی خلخالی، علم‌الهدی، موسوی جزايری و حجج اسلام والمسلمين مقدسيان و علی واعظ طبسی وجوهات، نذورات و هدايای ارادتمندان و شيفتگان خاندان عصمت و طهارت(ع) را خارج كردند.


سپس قسمت‌های مختلف ضريح و سنگ مضجع منور با گلاب ناب ايرانی شست‌و‌شو داده شد و پوش سبزرنگ سنگ مضجع منور با شكوه و جلال خاصی تعويض شد.


اين گزارش حاكی است، در طول برگزاری مراسم، تلاوت قاريان بين‌المللی قرآن كريم نورانيت فضا را مضاعف و نوای مداحان اهل بيت عصمت و طهارت(ع) كه ذكر مناقب و فضايل حضرات معصومين(ع) را همراه داشت، نيز موجبات بهره‌مندی بهتر و بيشتر حاضران را از فضای مراسم فراهم می‌كرد. ميهمانان و خادمانی كه با عنايت حضرت رضا(ع) در اين مراسم فيض حضور داشتند، در قسمت بالای سر حلقه ادب تشكيل داده و با گوهر اشك به عرض ارادت به پيشگاه آن حضرت پرداختند.


پايان بخش اين مراسم كه با حال و هوای خاص ميهمانان حاضر نيز مناسبت داشت، زيارت امين‌الله در محضر امام مهربانی‌ها، حضرت علی‌بن‌موسی الرضا(ع) بود كه همزمان با پايان اين زيارت، مراسم غبارروبی نيز به اتمام رسيد تا ضريح مطهر دقايقی بعد ميزبان خيل عظيم ارادتمندانی باشد كه به احترام آئين غبارروبی، ساعتی در انتظار ورود و زيارت روضه منوره بودند.


در ادامه اين مراسم معنوی، حضور ميهمانان در رواق دارالزهد حرم مطهر و دريافت غبار متبرك به عنوان هديه‌ای ارزشمند و معنوی از آيت‌الله واعظ طبسی بود كه با استقبال پرشور حاضران همراه شد.


يادآور مي‌شود، اين مراسم به صورت همزمان در رواق امام خمينی(ره) حرم مطهر رضوی جهت بهره‌مندی زائران پخش شد.

captcha