کد خبر: 1241365
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۶

كنگره «پيشمرگان مسلمان كرد» در كردستان برگزار می‌شود

فرمانده سپاه بيت‌المقدس كردستان گفت كنگره پيشمرگان مسلمان كرد با حضور استان‌های كردستان، آذربايجان غربی و كرمانشاه به‌زودی در سنندج برگزار می‌شود.


گروه اجتماعی: فرمانده سپاه بيت‌المقدس كردستان گفت: كنگره پيشمرگان مسلمان كرد با حضور استان‌های كردستان، آذربايجان غربی و كرمانشاه به‌زودی در سنندج برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، محمدحسين رجبی، فرمانده سپاه بيت‌المقدس كردستان سه‌شنبه، 21 خردادماه در ديدار فرماندهان و مسئولان سپاه بيت‌المقدس با نماينده ولی فقيه در كردستان اظهار كرد: كنگره پيشمرگان مسلمان كرد با حضور استان‌های كردستان، آذربايجان غربی و كرمانشاه در سنندج برگزار می‌شود.


وی با اشاره به اينكه برای برگزاری هرچه بهتر اين كنگره در كردستان برنامه‌ريزی شده و هر كدام از استان‌های شركت‌كننده برنامه‌های جداگانه‌ای دارند، افزود: اين كنگره به دستور مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.


رجبی با بيان اينكه سپاه بيت‌المقدس كردستان در حوزه سازندگی سال گذشته اقدام به اجرای 300 پروژه در استان كرده‌اند، افزود: برای اجرايی شدن اين تعداد طرح اعتباری بالغ بر 18 ميليارد و 900 ميليون تومان هزينه شده است.


وی با اعلام اينكه همچنين در حوزه محروميت‌زدايی سال گذشته 265 پروژه با اعتباری بالغ بر هشت ميليارد تومان هزينه شده است، اضافه كرد: خوشبختانه كردستان در اين حوزه موفقيت‌های چشمگيری داشته است.


‌رجبی با اشاره به اينكه طرح محروميت‌زدايی سپاه بيت‌المقدس كردستان در مناطق روستای و حاشيه شهرستان‌ها اجرايی شده است، بيان كرد: اين اقدام به‌صورت ميدانی انجام شده و موجب رضايت مردم از اجرای اين طرح شده است.


وی از اجرای رويكرد سپاه بنياد تعاون بسيج در كردستان با هدف اشتغالزايی خبر داد و تصريح كرد: اين بنياد توانسته 240 كارگاه اشتغالزايی را با اعتباری بالغ بر 5/1 ميليارد تومان در كردستان ايجاد كند.


فرمانده سپاه بيت‌المقدس كردستان به اجرای طرح راهيان نور در كردستان اشاره كرد و گفت: سال گذشته 20 هزار نفر از اقشار مختلف مردم را به‌خصوص دانش‌آموزان را به جبهه‌های جنوب كشور اعزام كنيم.


‌رجبی از ميزبانی كردستان از 150 هزار نفر از استان‌های مختلف كشور در قالب راهيان نور خبر داد و ادامه داد: همچينين در سالر‌وز رحلت امام خمينی(ره) 7 هزار و 500 نفر كردستانی به مرقد ايشان اعزام شدند.


وی با بيان اينكه اجرای طرح شهيد شوشتری در كردستان از ديگر اقدامات سپاه بيت‌المقدس استان است، خاطرنشان كرد: در اجرای اين طرح هدف دلجويی از خانواده‌های معظم شهيدان است.


فرمانده سپاه بيت‌المقدس كردستان افزود: در راستای حفظ امنيت صندوق‌های رأی 2 هزار نفر از نيروهای سپاه بيت‌المقدس با نيروی انتظامی همكاری می‌كنند.


فرمانده سپاه بيت المقدس كردستان با اشاره به اينكه پاسداران در طول انقلاب اسلامی عهد و پيمان خود را با نثار جان خود ثابت كردند، افزود: نيروهای سپاه بيت‌المقدس با تمام توان خود برای ادامه و استمرار راه ولايت فقيه آماده هستند.


وی با بيان اينكه پاسداران بايد پاسدار دين و ولايت باشند، اضافه كرد: اين نيروی از بدو پيروزی انقلاب اسلامی تاكنون بركات زيادی را برای نظام جمهوری اسلامی خلق كرده است.


رجبی به اقدامات اساسی سپاه بيت‌المقدس در جنگ تحميلی با كشور عراق اشاره و اعلام كرد: محروميت‌زدايی در صنعت و صنعت نظامی، برنامه‌های فرهنگی، سازندگی، جذب بسيجيان و برگزاری راهيان نور از جمله مهم‌ترين اقدامات اين سپاه بوده است.


وی با اعلام اينكه سپاه بيت‌المقدس كردستان در راستای دفاع از آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و پيشرفت كشور هميشه كمر همت را بسته است، ادامه داد: امنيت كه اصلی‌ترين مأموريت ذاتی سپاه است و در اين راستا با همكاری ادرات و سازمان‌های مربوطه توانسته اقدامات اساسی را انجام دهد.


فرمانده سپاه بيت‌المقدس كردستان با اشاره به اينكه سپاه كردستان در راستای ارتقا شاخص امنيت در استان اقدامات خوبی را انجام داده است، عنوان كرد: در توسعه جذب نيروهای بسيج در حوزه تربيت و توانمندی‌های بسيج با توجه به منطقه نسبت به استان‌های ديگر در تراز خوبی قرار داريم.


وی به كيفی‌سازی برنامه‌های سپاه اشاره كرد و يادآور شد: در راستای ارتقا سلامت و آمادگی جسمانی نيروهای سپاه بيت‎المقدس كردستان اقدامات اساسی انجام شده است.

captcha