گروه سياسی: هر فردی با هر سليقه سياسی با حضور در پای صندوقهای رأی زمينهساز خلق حماسه سياسی در كشور باشد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، روحالله نوری، فرمانده سپاه ثارالله استان كرمان روز سهشنبه، 21 خردادماه در ديدار با نماينده ولی فقيه و امام جمعه كرمان در جمع پاسداران و فرماندهان سپاه اين استان گفت: در سال حماسه سياسی بهدنبال خلق اين حماسه هستيم.
وی تصريح كرد: بعد از پيام نوروزی مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال حماسه سياسی و حماسه اقتصادی تلاشهای خود برای رسيدن به منويات رهبری را آغاز كرديم.
فرمانده سپاه ثارالله استان كرمان با بيان اينكه نشستهای متعددی با فرماندهان روستاها، بخشها و ادارات برای زمينهسازی خلق حماسه سياسی برگزار شده است، اظهار كرد: در اين راستا هماهنگیهايی با فرماندهی كرمان و نمايندگی ولی فقيه انجام گرفت.
نوری از راهاندازی قرارگاهی با عنوان روشنگری، خبر داد و گفت: با برنامهريزیهای انجام شده و مشورت با سخنرانان متعدد در زمينه حماسه سياسی گامهای خوبی برداشته شده است.
وی افزود: در تمام انتخابات برگزار شده طی پيروزی انقلاب اسلامی ايران ملت معتقد و متعهد با حضور در پای صندوقهای رأی ثابت كردند كه در دفاع از آرمانهای نظام ايستادهاند.
نوری با اشاره به فرموده امام راحل مبنی بر اينكه حفظ جمهوری اسلامی از واجبات است، ابراز كرد: خلق حماسه سياسی در روز انتخابات برای حفظ جمهوری اسلامی ايران وظيفه تمام اقشار مردم است.
وی خاطرنشان كرد: نبايد مديريتهای غلط برخی از مسئولان به پای اين نظام نوشته شود، مهم اين است كه هر فردی با هر سليقه سياسی با حضور در پای صندوقهای رأی به زمينهساز خلق حماسه سياسی باشد.