گروه سياسی: مديرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس، توان مديريتی در اداره جامعه در همه حال و مقابله با سياستهای دشمنان را برگ برنده رييس جمهور دولت يازدهم برشمرد.
معظمی گودرزی در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآنی(ايكنا) شعبه هرمزگان، در خصوص اهميت انتخابات و حضور پرشور مردم گفت: حضور مردم در انتخابات نشان دهنده تبلور گفتمان آحاد ملت سترگ ايران اسلامی است.
وی افزود: حضور در انتخابات هم حق و هم وظيفه است از اين جهت كه ما در اين كشور نسبت به سرنوشت كشور وظيفه ای داريم بايد حضور پررنگ و با نشاط داشته باشيم و از اين جهت حق كه در يك كشور اسلامی، مردم دارای حق و حقوقی از حكومت دارند كه رای دادن و انتخاب رييس جمهور خود يك حق محسوب میشود.
مديرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس با اشاره به اينكه اين حق و وظيفه در قانون اساسی كشور ما برای مردم لحاظ شده است، بيان كرد: مردم ايران با حضور در پای صندوقهای رأی گيری در ۲۴ خرداد، مردم سالاری دينی و شجاعت خود را در مقابله با دشمن جهانی نشان میدهند.
حضور پرشور در انتخابات نمايش مردم سالاری دينی
گودرزی انتخابات 24 خرداد را روز مانور و رزمايش ايستادگی بر آرمانهای امام و رهبری دانست و افزود: حضور پرشور در اين دوره از انتخابات همان مردم سالاری دينی است كه با ملت ايران با ادای تكليف الهی خود، بار ديگر مانور سياسی را عليه زيادهخواهی های جهان اسلام رقم خواهند زد.
اين مسئول در بندرعباس در بخش ديگری از سخنان خود به وظايف رييس جمهور دولت يازدهم در قبال مردم و نظام اشاره و اظهار كرد: رييس جمهور آينده بايد در همه حال مصلحت و امنيت كشور را بر منافع شخصی خود مقدم بدارد.
وی با بيان اينكه رييس جمهور بايد تابع نظام اسلامی،ولی فقيه و قانون اساسی باشد، گفت: رييس جمهور آينده بايد از اشرافی گری به دور باشد و از سوق دادن جامعه به سمت اشرافی گری نيز پرهيز كندو نسبت به تعهداتی كه به مردم داده است، خود را وظيفه شناس بداند.
گودرزی استقامت،ايستادگی و تعهد به قانون و نظام را از ديگر ويژگی های رييس جمهور دولت يازدهم برشمرد و خاطرنشان كرد: توان مديريتی رييس جمهور در حوزه سياست خارجی را بسيار مهم دانست و افزود: سياستهای خارجی كشور بايد بر اساس قانون و شاخصه های نظام باشد.