کد خبر: 1242694
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۷

برگزاری نهمين دوره مسابقات سراسری قرآن كريم در كانادا

نهمين دوره مسابقات سراسری حفظ و قرائت قرآن كريم اسفندماه سال جاری به همت بنياد اسلامی تورنتو در محل اين بنياد برگزار می‌شود.


گروه بين‌الملل: نهمين دوره مسابقات سراسری حفظ و قرائت قرآن كريم اسفندماه سال جاری به همت بنياد اسلامی تورنتو در محل اين بنياد برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «Qiraat Competition»، اين مسابقات به‌طور جداگانه برای بانوان 10 اسفندماه و برای آقايان 16 تا 18 اسفندماه در دو رشته حفظ و قرائت برگزار خواهد شد.


اين مسابقات به صورت سالانه با هدف تشويق نسل جوان به حفظ و قرائت قرآن و انس بيشتر نسل جديد با كلام‌الله مجيد برگزار می‌شود.


در بخش حفظ ويژه آقايان، شركت‌كنندگان در سه گروه حفظ جزء اول تا هفتم، حفظ جزء يازدهم تا بيستم و حفظ كل قرآن كريم با هم رقابت خواهند كرد.


بانوان شركت‌كننده در رشته حفظ نيز ملزم به حفظ جزء 5 تا 10 قرآن كريم هستند.


در بخش قرائت ويژه آقايان، در سه گروه قرائت سوره‌های تين، قدر، زلزال تا ناس، قرائت سوره‌های انفطار تا ناس و قرائت جزء سی، سوره دهر و سوره نوح برگزار خواهد شد.


اين مسابقات در بخش قرائت ويژه بانوان نيز در چهار گروه قرائت سوره‌های زلزال تا ناس، قرائت سوره‌های بروج تا ناس، قرائت جزء سی و قرائت جزء سی، سوره دهر و سوره نوح برگزار می‌شود.


شركت‌كنندگان در اين مسابقات از سوی گروهی از كارشناسان قرآنی بر اساس ميزان تسلط بر آيات قرآن و رعايت قواعد تجويد مورد ارزيابی قرار خواهند گرفت و در پايان از برگزيدگان هر گروه با اعطای جوايزی قدردانی به عمل خواهد آمد.


يادآور می‌شود، هشتمين دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن كريم اسفندماه سال گذشته با حضور جمع زيادی از جوانان مسلمان شمال آمريكا در بنياد اسلامی تورنتو برگزار شد.

captcha