کد خبر: 1242716
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۳
با حضور اساتید برجسته كشور؛

كارگاه تخصصی «قرآن‌آموزی» در هرمزگان برپا می‌شود

كارشناس نماز، قرآن و عترت آموزش و پرورش هرمزگان گفت كارگاه آموزشی ‌قرآن‌آموزی شامگاه فردا، 26 خردادماه با حضور جمعی از اساتيد برجسته قرآنی در این استان برگزار می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: كارشناس نماز، قرآن و عترت آموزش و پرورش هرمزگان گفت: كارگاه آموزشی ‌قرآن‌آموزی شامگاه فردا، 26 خردادماه با حضور جمعی از اساتيد برجسته قرآنی در این استان برگزار می‌شود.


محمود معلمی، كارشناس نماز، قرآن و عترت آموزش و پرورش هرمزگان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان با اعلام خبر برپایی كارگاه تخصصی «قرآن‌آموزی» در استان گفت: از فردا یکشنبه، 26 خردادماه پذيرش دانش‌آموزان در اين كارگاه آموزشی چهار روزه در مدرسه جامعةالصادق(ع) بندرعباس آغاز می‌شود و شروع كلاس‌ها از صبح روز دوشنبه، 27 خردادماه خواهد بود.


وی در ادامه با اشاره به اينكه اين دوره آموزشی ويژه پسران است، بيان كرد: اين دوره آموزشی ويژه دانش‌آموزان برتر استانی با محوريت آسيب‌شناسی مسابقات قرآن و حضور فعالان قرآنی در مسابقات كشوری برگزار می‌شود.


كارشناس نماز، قرآن و عترت آموزش و پرورش هرمزگان با بيان اينكه دوره آموزش قرآن پسران تا چهارشنبه، 29 خرداد ادامه می‌يابد، افزود: كارگاه آموزش دختران نيز دوم تا پنجم تيرماه با حضور اساتيد برجسته كشوری قرآنی در بندرعباس برپا می‌شود.


معلمی همچنين زمان اعزام دانش‌آموزان برای مسابقات سراسری قرآن و عترت دانش‌آموزی به استان خراسان رضوی را از هشتم تا 16 تيرماه در دو سطح دختران و پسران با شركت 60 نفر برتر قرآنی اعلام كرد و افزود: پسران از 8 تا 11 و دختران از 13 تا 16 تيرماه در اين دوره شركت می‌كنند.


كارشناس نماز، قرآن و عترت آموزش و پرورش هرمزگان در پایان افزود: اين 60 دانش‌آموز دختر و پسر در رشته‌های تفسير، نهج‌البلاغه، صحيفه‌ سجاديه و جشنواره احكام و انشای نماز شركت می‌كنند.

captcha