گروه هنر: پيش توليد فيلم «چشم دل » ويژه پنجمين جشنواره فرهنگ رضوی با بازی مهدی صباغی در لرستان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، فيلمنامه چشم دل را فرهاد پاكنيا برای پنجمين جشنواره نماهنگ رضوی نوشته كه اين كار با هدف ترويج فرهنگ رضوی و ارادت شيعه نسبت به ائمه اطهار به ويژه امام رضا(ع) مراحل پيش توليد خود را شروع كرده است.
تهيه كنندگی و كارگردانی اين كار را فرهاد پاكنيا به عهده گرفته است و اين كارگردان لرستانی در سه دوره جشنواره نماهنگ رضوی شركت كرده كه در دو دوره آن جوايزی را به خود اختصاص داده است.
از ديگر عوامل اين فيلم میتوان به محمد حميدانی بهعنوان تصويربردار، غلامرضا ظهرابی عكاس، هوشنگ پاكنيا و مجری طرح شركت فيلمسازی افلاك فيلم خرم اشاره كرد.
يادآور ميشود، جشنواره نماهنگ رضوی پنجمين رويدادی است كه اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با همكاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرمآباد با حضور هنرمندان فيلمساز از 20 تا 21 شهريورماه جاری در استان لرستان و شهر خرمآباد برگزار خواهد كرد.