کد خبر: 1245
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۸

عصر شعر «غدیر» در البرز برگزار می شود

گروه فرهنگی: رئیس حوزه هنری استان البرز از برگزاری مراسم عصر شعر «غدیر»، در اداره کل ارشاد البرز خبر داد.


عبدالحمید قره داغی، رئیس حوزه هنری استان البرز در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه البرز، گفت: این برنامه همزمان با عید غدیر خم با هدف تأکید برمفهوم این واقعه مهم تاریخ اسلام برگزار می شود.



وی افزود: در این نشست شاعران البرز با زبان هنر و از مجرای شعردر مقام امام علی (ع)  به شعر سرایی خواهند پرداخت تا بخشی از احساس عمیق خود را به جایگاه و مقام امام اول شیعیان بیان کنند.



قره داغی خاطر نشان کرد: در این مراسم علاوه بر شعرای البرزی، شاعران مطرح کشوری از جمله اسفندقه، محسن عرب خالقی، علی محمد مؤدب حضور خواهند داشت.



وی ادامه داد: حضور شعرای مطرح کشوری در این نشست می تواند ضمن افزایش غنای این مراسم به کارگاهی عملی برای شاعران نو قلم و جوان البرزی مبدل شود.



وی در پایان گفت: ثبت نام برای حضور و شعرخوانی در این مراسم ازساعت 15 امروز چهارشبنه، آغاز می شد و شرکت در آن برای همه علاقه مندان به اهل بیت (ع )آزاد است.


captcha