گروه اجتماعی: رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با ذكر اينكه دانشگاه، كانونی تأثيرگذار برای حفظ ارزشهای شهداست، گفت: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و پاسداری از ارزشهای والای شهدا وظيفهای بس خطير و سنگين است.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، محمد بيگدلی، رئيس دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی واحد بجنورد سهشنبه، 28 خرادماه در نشست ستاد شاهد و ايثارگر دانشجويان ضمن تأكيد بر توجه و حفظ ارزشها و جوانمردیهای شهدای هشت سال دفاع مقدس گفت: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و پاسداری از ارزشهای والای شهدا وظيفهای بس خطير و سنگين است و بر تك تك مسئولان لازم است به اين امر مهم با برنامهريزی صحيح و دقيق بپردازند.
وی با ذكر اينكه دانشگاه، كانونی تأثيرگذار برای حفظ ارزشهای شهداست، افزود: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و پاسداری از ارزشهای والای شهدا وظيفهای بس خطير و سنگين است.
بيگدلی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره مقام والای شهدا افزود: بنا به فرمايش مقام عظمای ولايت آنچه مهم است حفظ راه شهداست، يعنی پاسداری از خون شهدا؛ اين اولين وظيفه است و مسئولان دانشگاه در سطح خرد و كلان بايد جهت ارتقای سطح علمی و فرهنگی دانشجويان شاهد و ايثارگر احساس مسئوليت كنند.
عليرضا رضايی، معاون فرهنگی سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران خراسان شمالی نيز اظهار كرد: حضور 525 نفر از دانشجويان شاهد و ايثارگر در اين واحد دانشگاهی و مراكز وابسته از افتخارات است.
وی افزود: ارتقای سطح علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و حل معضلات و مشكلات اين قشر از دانشجويان همت مضاعف مسئولان را میطلبد.
یادآور میشود، در نخستين نشست ستاد شاهد و ايثارگر دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در سال جاری مسائلی همچون حضور فعال اساتيد جهت راهنمايی و مشاوره دانشجويان، برگزاری جلسات توجيهی اساتيد مشاوره جهت خدمترسانی مطلوب آموزشی، تقدير از همكاران جانباز، ارائه راهكارهای برقراری ارتباط مطلوب بين دانشجويان و اساتيد مطرح، پس از بحث و تبادل نظر درباره مسائل مطروحه به تصويب اعضای جلسه رسيد.