گروه فعاليتهای قرآنی: بهمناسبت سالروز تولد با بركت حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز سهشنبه، 28 خردادماه از جانبازان آموزش و پرورش ناحيه دو زاهدان تقدير بهعمل آمد.
فرزاد نامجو، مدير آموزش و پرورش ناحيه دو زاهدان در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: بهمناسبت سالروز تولد با بركت حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز سهشنبه، 28 خردادماه از جانبازان آموزش و پرورش ناحيه دو زاهدان تقدير بهعمل آمد.
وی با اشاره به نقش بزرگ و فراموش نشدنی جانبازان در طول 8 سال دفاع مقدس گفت: بالاترين افتخار جانبازان ما اين است كه مقام معظم رهبری نيز خودشان يك جانباز است.
مدير آموزش و پرورش ناحيه دو زاهدان افزود: حضرت ابوالفضل(ع) بزرگ جانباز حادثه عاشورا است و جانبازان ما با تمسك به ايشان پيرو ولايت فقيه و پيشگام در اين امر باشند.
نامجو تصریح کرد: حضرت عباس (ع) علمدار بصيرت و الگوی تكليفمداری و ولايتمداری است كه تا آخرين لحظه از عمر شريفشان از دين و امام خود حمايت كرد.
وی جانبازان و ايثارگران را سرمايههای ارزشی نظام اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: ما بايد همواره قدردان جانفشانیهای آنها باشيم.