کد خبر: 1245886
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۰

فعاليت 39 كانون فرهنگی ـ هنری مساجد در بيجار

رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بيجار از فعاليت 39 كانون فرهنگی ـ هنری مساجد در سطح اين شهرستان خبر داد.


گروه اجتماعی: رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بيجار از فعاليت 39 كانون فرهنگی ـ هنری مساجد در سطح اين شهرستان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، مهدی سلطانی، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بيجار پنج‌شنبه، 30 خردادماه در گردهمايی مديران و اعضای كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد بيجار كه در سالن كنفرانس مجتمع فرهنگی ـ هنری امير‌نظام گروس اين شهرستان برگزار شد، با اشاره به اينكه 202 مسجد در سطح شهرستان بيجار وجود دارد، اظهار كرد: در حال حاضر از اين تعداد در 39 مسجد آن كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد تأسيس شده است.


وی با اشاره به فعاليت مستمر اين كانون‌ها در سطح شهر و روستاهای بيجار افزود: از تعداد كانون‌های تأسيس شده مذكور 29 كانون در روستاها و 10 كانون نيز در سطح شهر تشكيل شده است.


سلطانی با اشاره به اينكه هم اكنون 3 هزار جوان و نوجوان در كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد بيجار عضويت دارند، بيان كرد: خوشبختانه جوانان بيجاری رغبت زيادی به شركت در كلاس‌ها و برنامه‌های كانون‌های مساجد دارند.


رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بيجار اعلام كرد: اميدواريم امسال تعداد كانون‌های فرهنگی ـ هنری بيجار را به 50 كانون ارتقا‌ دهيم تا بدين وسيله توانسته باشيم بر اساس برنامه پنجم توسعه كه بايد يك چهارم مساجد شهرستان دارای كانون فرهنگی ـ هنری باشند، حركت كرده باشيم.


سلطانی از خدمات ارائه شده و حمايت‌های دبيرخانه كانون‌های فرهنگی‌ ـ هنری مساجد استان كردستان به كانون‌های مساجد بيجار قدردانی كرد.

captcha