کد خبر: 1247779
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۴

شركت بيش از ۵ هزار دانش‌آموز قزوينی در دوره‌های آموزش قرآن

مديرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت مدينةالرسول(ص) در قزوين گفت طی شش سال گذشته بيش از ۵ هزار دانش‌آموز قزوينی در دوره‌های آموزش قرآن كريم اين موسسه شركت كردند.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مديرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت مدينةالرسول(ص) در قزوين گفت: طی شش سال گذشته بيش از ۵ هزار دانش‌آموز قزوينی در دوره‌های آموزش قرآن كريم اين موسسه شركت كردند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين به نقل از روابط عمومی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت مدينةالرسول(ص) در قزوين، سليمان بهاری مديرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت مدينةالرسول(ص) در قزوين بيان كرد: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت مدينةالرسول(ص) كار خود را از تيرماه سال 1386 آغاز كرده و با گذشت شش سال از فعاليت موسسه تاكنون بيش از 5 هزار نفر از دانش‌آموزان قزوينی در دوره‌های روخوانی و تجويد قرآن كريم شركت كردند.


وی ادامه داد: اين موسسه طی پنج سال گذشته موفق به تربيت 460 حافظ دختر و پسر دانش‌آموز در جزءهای مختلف قرآن شده است كه از اين تعداد حافظ قرآن، 200 نفر حافظ جزء سی، 30 نفر حافظ 10 جز، 60 نفر حافظ 10 جز، 70 نفر حافظ پنج جز و 100 نفر حافظ سه جز قرآن كريم شده اند.


مديرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت مدينةالرسول(ص) در قزوين اضافه كرد: تاكنون 400 نفر در دوره مفاهيم قرآن و 100 نفر در دوره صوت و لحن اين موسسه تربيت شده اند و موفق به كسب مقام‌های برتر استانی و كشوری شده‌اند.


وی تأكيد كرد: قرآن كريم در تمام مراحل زندگی رهبر و راهنمای انسان به سوی كمال است و اين مؤسسه برگزاركننده انواع دوره‌های قرآنی حفظ، مفاهيم، ترجمه و تفسير قرآن كريم، صوت و لحن است.


بهاری توضيح داد: همچنين دوره شكوفه‌های قرآنی ويژه خردسالان نيز در اين موسسه برگزار می‌‌شود كه شناسايی و جذب نونهالان و دانش‌آموزان با استعداد و تبديل آنها به نخبگان قرآنی در استان قزوين و كشور، تربيت حافظان قرآن به همراه مفاهيم و تفسيرقرآن برگزاری دوره‌های مربی قرآن كريم، تربيت مؤذنان خوش صدا، تشكيل گروه‌های تواشيح، برگزاری جلسات قرائت قرآن، ارتقای سطح قرآنی مدارس با حضور نخبگان قرآنی و برگزاری مراسم مذهبی شبی با قرآن و دعا از مهمترين اهداف تأسيس و تشكيل موسسه قرآنی مدينةالرسول(ص) است.


وی با اشاره به ثبت نام تابستانه دوره‌های آموزشی قرآن كريم اظهار كرد: در راستای فراگير كردن فرهنگ انس با قرآن در جامعه، ثبت نام دوره‌های آموزش روخوانی و روان خوانی قرآن كريم با لحن عربی و تجويد به روش نوين انجام شد.


مديرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت مدينةالرسول(ص) در قزوين گفت: ثبت ‌نام دوره‌‌های آموزش قرآن كريم، در رده‌های مختلف سنی(4 سال به بالا) برای برادران و خواهران در اين موسسه انجام می‌شود.


وی خاطرنشان كرد: دوره‌های آموزشی صوت و لحن، حفظ، شرح و تفسير نهج‌البلاغه، اخلاق، احكام و تربيت مربی حفظ قرآن كريم از مهمترين دوره‌های آموزشی موسسه فرهنگی قرآن و عترت مدينه‌الرسول(ص) است.


بهاری يادآور شد: علاقمندان به شركت در دوره‌های قرآن می‌توانند با مراجعه به آدرس قزوين خيابان رسالت جنب پيش دبستانی بهمن و يا شماره تلفن 3351919 نسبت به ثبت نام در اين موسسه اقدام كنند.

captcha