کد خبر: 1248490
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹
در بيانيه حوزه هنری به مناسبت درگذشت معلمی آمده است؛

معلمی به لشكر صاحب‌الزمان(عج) پيوسته است

دفتر شعر حوزه هنری به دنبال درگذشت حاج حبيب‌الله معلمی پيام تسليتی صادر كرد كه در آن آمده است «معلمی به لشكر صاحب‌الزمان(عج) پيوسته است.»


گروه ادب: دفتر شعر حوزه هنری به دنبال درگذشت حاج حبيب‌الله معلمی پيام تسليتی صادر كرد كه در آن آمده است «معلمی به لشكر صاحب‌الزمان(عج) پيوسته است.»


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، به نقل از پايگاه خبری حوزه هنری، دفتر شعر مركز آفرينش‌های ادبی حوزه هنری به مناسبت درگذشت حبيب‌الله معلمی، شاعر متعهد دفاع مقدس كشورمان پيام تسليتی منتشر كرد كه به شرح زير است:


«ايران اسلامی امروز يكی از شاعران فرزانه و مادحان متعهد خود را از دست داد و در سوگ اين هنرمند بسيجی به ماتم و اندوه نشست.


استاد حاج حبيب‌الله معلمی، در سال‌های با شكوه دفاع مقدس، همواره با سروده‌های شورانگيز خود يار و ياور رزمندگان اسلام بود و در روزهای پس از جنگ، يادآور دلاوری‌های آن عاشقان پاك‌باخته و امروز از پس سال‌ها سرودن از عشق وحماسه و قلم زدن در وادی مدايح و مراثی اهل بيت عصمت و طهارت(ع)، بار بسته است و با عزم كرب و بلا به كاروان همرهان خويش در لشكر صاحب الزمان(عج) پيوسته است.


حوزه هنری سازمان تبليغات اسلامی درگذشت شاعر عشق و حماسه، مرحوم استاد حبيب‌الله معلمی را به خانواده معزز ايشان و جامعه شاعران و مادحان ايران تسليت عرض می‌كند و از پروردگار متعال برای آن مرحوم، مغفرت و علو درجات و تنعم از خوان گسترده شفاعت مولايمان حضرت اباعبدالله الحسين(ع) را دارد.»


گفتنی است حبيب‌الله معلمی، فرزند نصير سال 1305 شمسی در شهرستان رامهرمز ديده به جهان گشود. دروس ابتدايی را در مكتب‌خانه گذراند و ادامه‌ آن را تا سيكل قديم پی‌ گرفت و پدرش كه معلم قرآن بود او را با اين كتاب آسمانی آشنا كرد. ذوق و قريحه‌ شاعری از اوان جوانی در وجود وی بود، ولی تشويق‌های يكی از دوستان پدرش كه خود شاعری توانا بود، به ‌نام حاجی بابا اشتری لركی زمينه را برای شكوفايی استعدادهای وی فراهم كرد.


معلمی كه مدتی به علت مشكلات ريوی به كما رفته و در بيمارستانی در اهواز بستری شده بود، روز گذشته، 4 تيرماه دار فانی را وداع گفت.

captcha