کد خبر: 1254419
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴

27 مسجد سرخه غبارروبی شد

مسئول فرهنگی و تبليغی شهرستان سرخه گفت 27 مسجد اين شهرستان در آيينی غبارروبی و عطرافشانی شد.


گروه اجتماعی: مسئول فرهنگی و تبليغی شهرستان سرخه گفت: 27 مسجد اين شهرستان در آيينی غبارروبی و عطرافشانی شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) شعبه سمنان، حجت‏الاسلام صادق بخشی،مسئول فرهنگی و تبليغی شهرستان سرخه 16 تيرماه در سالن جلسات اين كانون تبليغی با اشاره به اهميت نقش مساجد در ميان مراكز مذهبی و معنوی اظهار كرد: به طور قطع بايد اذعان كرد كه بعد از قبله آمال، خانه خدا و كعبه، مساجد مقدس‏ترين اماكن مذهبی است.


به گفته وی از اين رو، نظافت و آماده‏سازی اين مكان برای ماه رمضان جهت بهره‏برداری و جذب بيشتر مخاطب امری حياتی و ضروری است.


مسئول فرهنگی و تبليغی سرخه با بيان اينكه مساجد بستر انديشه‏سازی و انديشه‏پروری در محيط امن و با طراوت با هدف به كمال رساندن انسان و فراهم شدن فضايی برای خدايی شدن است، گفت: از اين رو، می‏طلبد در مسير آماده‏سازی اين مكان برنامه‏ريزی مطلوب صورت گيرد زيرا مسجد به عنوان كانون عبادت و تقوا، بايد علاوه بر جذابيت معنوی، از جذابيت ظاهری نيز برخوردار باشد.


captcha