گروه فعاليتهای قرآنی: مسئول واحد خواهران نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به مهلت ثبتنام اوليه طرح هر روز با قرآن كه از 8 الی 19 تيرماه بود، گفت: برگزاری اين طرح ويژه ماه مبارك رمضان تا پايان تيرماه در دانشگاه فردوسی مشهد تمديد شده است.
صديقه صرافینژاد، مسئول واحد خواهران نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی اظهار كرد: همزمان با ماه مبارك رمضان و به همت نهاد مقام معظم رهبری، ثبتنام طرح «هر روز با قرآن» ويژه اين ماه در دانشگاه فردوسی مشهد از 8 الی 19 تيرماه آغاز شد كه به جهت استقبال فراوان و همچنين فراهم شدن امكان حضور علاقهمندان بيشتر اين زمان تا پايان تيرماه تمديد شده است.
وی با اشاره به هدف اين طرح قرآنی، ادامه داد: آشنايی علاقهمندان به معارف قرآنی با يك دوره ترجمه، مفاهيم و تفسير كوتاه قرآنی را كه با روش نوينی طراحی شده از جمله اين اهداف است.
مسئول واحد خواهران نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد با بيان اينكه در اين طرح، تفسير قرآن به روش پيوسته و ساختاری ارائه خواهد شد، ابراز كرد: اين تفسير ساختاری به مخاطبان كمك میكند تا با يك نگاه، با ساختار كل سوره آشنا شوند كه اين امر در فهم بهتر سوره و ماندگاری آن در ذهن تاثير دارد.
مسئول برگزاری اين طرح با اشاره به مزايای اين دوره، افزود: آشنايی با تفسير ساختاری جزء 30 قرآن كريم، اجرای طرح به صورت غيرحضوری، دريافت دفاتر با تخفيف 50 درصد، اهداء جوايز به برگزيدگان، امكان شركت در طرح پس از پايان ماه مبارك رمضان و برگزاری آزمونها به صورت غيرحضوری و از طريق پايگاه اطلاعرسانی wwww.um.nahad.ir از جمله اين ويژگیها است.
صرافینژاد ابراز كرد: اساتيد، كاركنان و دانشجويان علاقهمند به شركت در اين طرح میتوانند جهت ثبت نام و دريافت دفاتر طرح با تخفيف ويژه كه برای دانشجويان با تخفيف 75 درصد و برای كاركنان با تخفيف پنجاه درصد خواهد بود، به دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد واقع در جنب مسجد حضرت زهرا(س) مراجعه كنند.