کد خبر: 1257654
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸

نمايشگاه بزرگ علوم قرآنی در ايلام برپا می‌شود

مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد ايلام از برپايی نمايشگاه بزرگ علوم قرآنی در ماه مبارك رمضان در اين استان خبر داد و گفت اين نمايشگاه با حضور بيش از 50 ناشر قرآنی از سراسر كشور برگزار می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد ايلام از برپايی نمايشگاه بزرگ علوم قرآنی در ماه مبارك رمضان در اين استان خبر داد و گفت: اين نمايشگاه با حضور بيش از 50 ناشر قرآنی از سراسر كشور برگزار می‌شود.


حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، مسئول دبيرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان ايلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، از برپايی نمايشگاه بزرگ علوم قرآنی در ماه مبارك رمضان در اين استان خبر داد و گفت: اين نمايشگاه با حضور بيش از 50 ناشر در زمينه علوم قرآنی از سراسر كشور به ويژه استان‌های قم و تهران برگزار می‌شود.


وی با بيان اينكه اين نمايشگاه همزمان با سالروز ولادت با سعادت امام حسن(ع) در مجتمع فرهنگی ـ هنری ارشاد شهر ايلام و با حضور مسئولان اجرايی و فرهنگی استان افتتاح می‌شود، افزود: اين نمايشگاه به مدت 10 روز از تاريخ 2 تا 12 مردادماه جاری ميزبان علاقمندان به ويژه جوانان و نوجوانان به علوم قرآنی، كتب دينی و نرم افزارهای قرآنی است.


حجت‌الاسلام چراغی‌پور اظهار كرد: اين نمايشگاه با هدف ايجاد فضای معنوی قرآنی، رشد و شكوفايی استعدادهای قرآنی، معرفی آخرين دستاوردهای جديد در زمينه علوم قرآنی و ارتقای سطح قرآنی جامعه برپا می‌شود.


مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد ايلام، تصريح كرد: تكريم و گراميداشت ماه مبارك رمضان به عنوان ماه نزول قرآن كريم، آَشنايی با تازه‌های نشر حوزه دين و قرآن و ترويج فرهنگ علوم قرآنی از ديگر اهداف برپايی اين نمايشگاه است.


وی با بيان اينكه برپايی نمايشگاه‌های قرآن زمينه بهره‌مندی همه مردم از فرصت‌های معنوی را فراهم می‌كند، گفت: نمايشگاه‌های قرآن فرصت مغتنمی برای برگزاری محافل قرائت، تفسير، حفظ، كتابت قرآن كريم و همايش‌های پژوهشی مرتبط با قرآن را فراهم می‌كنند.


حجت‌الاسلام چراغی‌پور خاطرنشان كرد: برگزاری محفل انس با قرآن، مسابقه فرهنگی و برپايی ايستگاه نقاشی قرآنی برای كودكان و غرفه حجاب و عفاف از ديگر بخش‌های جانبی اين نمايشگاه است.

captcha