گروه اجتماعی: مديركميته امداد امام خمينی(ره) اليگودرز از جمعآوری دو ميليارد و ۹۷۰ ميليون ريال زكات طی سال گذشته از كشاورزان اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، عليرضا حاجيعلی، مديركميته امداد امام خمينی(ره) اليگودرز امروز يكشنبه، 23 تيرماه در همايش يكروزه زكات در تالار اجتماعات كميته امداد امام خمينی(ره) اين شهرستان گفت: در سال ۹۱ با همكاری عاملين زكات حدود سه هزار و ۷۰۰ كيسه به منظور جمعآوری زكات در بين كشاورزان اليگودرز توزيع و در اين راستا مبلغ دو ميليارد و ۹۷۰ ميليون ريال جمعآوری شد.
وی همچنين هدف از برگزاری اين همايش را تبيين آثار و بركات مادی و معنوی فريضه الهی زكات همچنين تجليل از زكات دهندگان برتر عنوان كرد و گفت: پرداخت زكات در جامعه، موجب كاهش فاصله طبقاتی و همچنين كاهش فقر در جامعه میشود.
در اين همايش كه با حضور جمعی از كشاورزان منطقه برگزار شد از عاملان و زكاتدهندگان شهرستان اليگودرز با اهدای هدايايی تجليل شد.