کد خبر: 1258371
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷

چهار وقف جديد در لردگان به ثبت رسيد

رئيس اوقاف و امور خيريه شهرستان لردگان از ثبت چهار وقف جديد از ابتدای سال‌ جاری تاكنون در اين شهرستان خبر داد.


گروه اجتماعی: رئيس اوقاف و امور خيريه شهرستان لردگان از ثبت چهار وقف جديد از ابتدای سال‌ جاری تاكنون در اين شهرستان خبر داد.


حجت‌الاسلام والمسلمين نورالدين ضيايی، رئيس اوقاف و امور خيريه شهرستان لردگان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، از ثبت چهار وقف جديد از ابتدای سال‌ جاری تاكنون در اين شهرستان خبر داد.


وی به ضرورت نهادينه‌شدن فرهنگ وقف در جامعه اشاره و اظهار كرد: چنانچه اين فريضه الهی در جامعه نهادينه و در مسير مطلوب هدايت شود بسياری از مشكلات اجتماعی رفع خواهد شد.


حجت‌الاسلام ضيايی همچنين به وجود 149 امامزاده و بقاع متبركه در اين شهرستان اشاره و خاطرنشان كرد: اين شهرستان به دليل برخورداری از موقعيت جغرافيايی و آب و هوای مناسب همواره پذيرای گردشگران است.


وی از اجرای طرح ضيافت الهی در ماه مبارك رمضان در اين شهرستان خبر داد و گفت: در اين طرح كه از ابتدای ماه مبارك رمضان در پنج امامزاده اين شهرستان آغاز شده است 820 نفر شركت كرده‌‌اند.

captcha