کد خبر: 1258380
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴
در ماه مبارك رمضان؛

طرح كتابت قرآن كريم در سپيدان اجرا می‌شود

رئيس اداره تبليغات اسلامی سپيدان از كتابت كل قرآن در ماه رمضان در اين شهرستان خبر داد و گفت شركت برای عموم مردم در اين طرح كتابت قرآن آزاد است.


گروه هنر: رئيس اداره تبليغات اسلامی سپيدان از كتابت كل قرآن در ماه رمضان در اين شهرستان خبر داد و گفت: شركت برای عموم مردم در اين طرح كتابت قرآن آزاد است.


حجت‌الاسلام و المسلمين سيد مهدی ميرقادری، رئيس اداره تبليغات اسلامی سپيدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، با تأكيد بر ضرورت توجه به فعاليت‌های قرآنی در ماه مبارك رمضان گفت: طرح كتابت قرآن در اين شهرستان برای اولين بار اجرا می‌شود كه با استقبال شايسته مردم روبه‌رو شده است.


اين پژوهشگر دينی تصريح كرد: ماه مبارك رمضان ماه نزول قرآن است و ثواب قرائت، كتابت و تفكر در آيات قرآن نسبت به ماه‌های ديگر بيشتر است.


رئيس اداره تبليغات اسلامی سپيدان اظهار كرد: شركت برای عموم مردم در طرح كتابت قرآن آزاد است و همه می‌توانند از اين توفيق و فرصت معنوی بهره‌مند شوند.


حجت‌الاسلام ميرقادری اظهار كرد: برای هر كدام از داوطلبان كتابت قرآن يك صفحه مشخص می‌شود كه بيد پس از تمرين در برگ چك‌نويس با خودكار مشكی به صورت صحيح و خوانا در برگ اصلی بنويسند.

captcha