کد خبر: 1258953
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۶

رمضان فرصتی برای بازنگری و خودارزيابی اعمال انسان است

فرمانده انتظامی استان گيلان ماه مبارك رمضان را ماه بازنگری، خود ارزيابی و از ماه‏های ويژه خداوند تعالی دانست و افزود اين ماه مبارك فرصت گرانبهايی برای همه ماست تا با انجام كار خير، بركت مضاعف خداوندی را برای خود و خانواده‏مان به ارمغان آوريم.


گروه اجتماعی: فرمانده انتظامی استان گيلان ماه مبارك رمضان را ماه بازنگری، خود ارزيابی و از ماه‏های ويژه خداوند تعالی دانست و افزود: اين ماه مبارك فرصت گرانبهايی برای همه ماست تا با انجام كار خير، بركت مضاعف خداوندی را برای خود و خانواده‏مان به ارمغان آوريم.


به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، ابراهيم قائد رحمتی، فرمانده انتظامی استان گيلان امروز، 25 تيرماه در جمع كاركنان پليس گيلان اظهار كرد: برای تأمين و ايجاد نظم و امنيت در جامعه، مجريان بايد خود متصف به اوصاف نظم و انضباط باشند.


قائدرحمتی، نظم و احساس امنيت در جامعه را مديون تعامل خوب مردمی و تلاش وافر پليس دانست و ادامه داد: نظم و انضباط عامل پيشرفت و توسعه در جامعه بوده و می‏تواند از اولويت‏های هر ارگان و سازمانی در جامعه باشد.


وی با استناد فرمايش مولای متقيان حضرت علی(ع) كه می فرمايند؛ «اوصيكم بالتقوی الله و نظم امركم»، تاكيد كرد: دنيا بر مبنای نظم و انضباط بنا شده و مسلما هر بی‏نظمی در جامعه می‏تواند آسيبی به دنبال داشته باشد.


وی عمده ناهنجاری‏ها را نشان از عدم احساس مسئوليت نسبت به نظم و انضباط در جامعه دانست و تصريح كرد: در چنين مواقعی احساس مسئوليت ناظمان اجتماعی بيشتر خواهد شد.


قائدرحمتی پليس واقعی را پليسی دانست كه با عمل و رفتار خود نظم و انضباط را در جامعه ايجاد كند، اظهار كرد: فرماندهان بايد با كنترل، سركشی و نظارت بر زير مجموعه خود، نظم و انضباط را در مجموعه ارتقا داده و زمينه ارائه خدمات و تامين امنيت بهتر جامعه را مهيا كنند.


رئيس پليس گيلان ماه مبارك رمضان را ماه بازنگری، خود ارزيابی و از ماه‏های ويژه خداوند تعالی اعلام كرد و افزود: اين ماه مبارك فرصت گرانبهايی برای همه ماست تا با انجام كار خير، بركت مضاعف خداوندی را برای خود و خانواده‏مان به ارمغان آوريم.


قائد رحمتی اظهار كرد: ياد خدا ما را از وسوسه‏ها رهانيده و به خودآگاهی می‏رساند و اين خودآگاهی است كه وظيفه‏ها را تبيين می‏كند.


وی خاطرنشان كرد: اگر نيات و كار در راستای رضای خداوندی باشد مطمئنا نتيجه مثبت و رضايت مردمی را در پی خود باشد.


فرمانده انتظامی استان گيلان در پايان اظهار اميدواری كرد كه خداوند توفيق عبادت خالصانه و بندگی بيشتر را به همه ما جهت خدمت به جامعه عنايت فرمايد.

captcha