کد خبر: 1264821
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۵
همزمان با شب‌های قدر؛

خيمه معرفت در 22 بقعه خوزستان برپا شده است

22 بقعه استان خوزستان همزمان با شب‌های قدر 22 ميزبان خيمه‌های معرفت با هدف پاسخگويی به شبهات اعتقادی و دينی مردم هستند.


گروه فعاليت‌های قرآنی: 22 بقعه استان خوزستان همزمان با شب‌های قدر 22 ميزبان خيمه‌های معرفت با هدف پاسخگويی به شبهات اعتقادی و دينی مردم هستند.


حجت‌الاسلام والمسلمين سيدعلی ميرمحمدی، مديركل اوقاف و امورخيريه استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، با بيان اينكه طرح خيمه‌های معرفت در 22 بقعه استان اجرا می‌شود، اظهار كرد: در اين طرح مبلغان و اساتيد حوزه علميه به پاسخ گويی به شبهات و دادن مشاوره به خانواده‌ها می‌پردازند.


ميرمحمدی رمضان را ماه اتصال خاكيان به آسمانيان دانست و با اشاره به برجستگی‌های معنوی اين ماه خاطرنشان كرد: بايد در ماه مبارك رمضان از فرصت بندگی خداوند به شكلی مطلوب استفاده كرد.


مديركل اوقاف و امور خيريه استان خوزستان در بخش ديگری از سخنان خود به موقوفات ثبت شده اشاره كرد و گفت: 20 وقف جديد در در سه ماه نخست سال جاری در استان خوزستان به ثبت رسيده است.


وی با اشاره به موقوفه نظام‌السلطنه رامشير و ماهشهر گفت: مشكلات اين موقوفه كه بيش از 200 هزار هكتار رامشير را شامل می‌شود با امضای تفاهم نامه‌ای ميان اوقاف و سازمان امور جنگل‌داری استان تا حدودی بر طرف و 38 هزار هكتار آن به ثبت رسيد.

captcha