کد خبر: 1265059
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۵

مؤسسه قرآنی طه كرمان دوره روخوانی قرآن برگزار می‌كند

كلاس آموزش روخوانی قرآنی به مدت 2 ماه آموزشی در مؤسسه قرآنی طه كرمان برگزار می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد:كلاس آموزش روخوانی قرآنی به مدت 2 ماه آموزشی در مؤسسه قرآنی طه كرمان برگزار می‌شود.


فاطمه فرزين‌فر، مديرعامل مؤسسه قرآنی طه كرمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس آموزش روخوانی قرآنی ويژه دوره تابستان در مؤسسه قرآنی طه كرمان برگزار می‌شود كه اين كلاس قرآنی يك دوره دو ماهه است كه از اواخر خردادماه در اين مؤسسه قرآنی آغاز شد و تا اواخر مردادماه نيز به اتمام خواهد رسيد.


وی همچنين تصريح كرد: مخاطبان شركت‌كننده در اين دوره قرآنی بانوان و همچنين دختران و پسران مقطع سنی 8 تا 12 هستند؛ دوره آموزش روخوانی بزرگسالان در روزهای يكشنبه، سه‌شنبه و پنجشنبه از ساعت 10 تا 11:30 با حضور 15 نفر برگزار می‌شود.


وی در ادامه تأكيد كرد: دوره آموزشی پسران نيز در روزهای يكشنبه، سه‌شنبه و پنجشنبه از ساعت 9 تا 11:30 با حضور 20 نفر برگزار می‌شود.


فرزين‌فر اظهار كرد: دوره روخوانی قرآن ويژه دختران در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 8 تا 10:30 با حضور 20 نفر برگزار می‌شود.


مدير‌عامل مؤسسه قرآنی طه كرمان خاطرنشان كرد: در پايان دوره به تمامی قرآن‌آموزان شركت‌كننده در اين دوره قرآنی پس از برگزاری آزمون و كسب نمره قبولی، مدركی از سوی سازمان تبليغات اسلامی اهداء می‌شود.

captcha