کد خبر: 1266492
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۷

چهاردهمين دوره مسابقات اذان در اشتهارد برگزار شد

رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اشتهارد از برگزاری مسابقات اذان با حضور 40 شرکت‌کننده در اشتهارد خبر داد.


گروه اجتماعی: رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اشتهارد از برگزاری مسابقات اذان با حضور 40 شرکت‌کننده در اشتهارد خبر داد.


مسعود جمشيدی، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اشتهارد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، گفت: چهاردهمين دوره مسابقات اذان با عنوان «گلبانگ محمدی» با حضور 40 نفر شركت‌كننده در دوره سنی بزرگسالان و نوجوانان امروز چهارشنبه،در مسجد شهداء اشتهارد برگزار شد.


وی افزود: اين مسابقات كه هر ساله در ماه مبارك رمضان با همكاری پايگاه‌های بسيج انجام می‌شود، به منظور شناخت و كشف استعدادهای نوجوان و جوان اين منطقه است.


جمشيدی با اشاره به كلام مقام معظم رهبری مبنی بر اينكه اذان بايد از حنجره‌های خوش صدا بيرون بيايد، خاطرنشان كرد: اذان گفتن هنری است كه اگر افراد خوش صدا با آوای دل‌انگيز خود نام خداوند تبارك و تعالی را از مأذنه فرياد بزنند، موجب ايجاد نشاط و رغبت بيشتری برای جذب افراد به سمت مساجد و نماز جماعت می‌شود.


وی در پايان يكی از اركان ايجاد وحدت و يكپارچگی جامعه را مساجد و نمازهای جمعه و جماعت برشمرد و از اهدای هدايايی به برگزيدگان اين دوره در نماز جمعه اشتهارد، خبر داد.

captcha