کد خبر: 1266549
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۵

مراسم اختتاميه طرح «قرآن، كتاب زندگی» جمعه برگزار می‌شود

مراسم اختتاميه «طرح قرآن؛ كتاب زندگی» روز جمعه، 11 مردادماه، به همت شبكه راديويی قرآن و با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم برگزار می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مراسم اختتاميه «طرح قرآن؛ كتاب زندگی» روز جمعه، 11 مردادماه، به همت شبكه راديويی قرآن و با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، مراسم اختتاميه طرح فراگير قرآنی «قرآن؛ كتاب زندگی» روز جمعه، 11مردادماه، در محل برپايی بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم برگزار می‌شود.


ابن طرح با محوريت سوره مباركه «حجرات» از ابتدای تابستان سال جاری از سوی شبكه راديويی قرآن برپا شد و 40 آموزه اخلاقی در سبك زندگی اسلامی را در مدت برگزاری بيان كرد.


علاقه‌مندان به ساحت قرآن كريم می‌توانند ساعت 21 در آئين اختتاميه اين طرح سراسری كه در محل شبستان اصلی مصلای امام خمينی‌(ره) برگزار می‌شود، حضور يابند.


علاوه بر قرعه‌كشی و اعلام نتايج و برندگان همراهان طرح، برای حاضران در مراسم اختتاميه نيز هدايای ارزنده‌ای در نظر گرفته شده است كه در پايان اين مراسم، قرعه‌كشی در ميان حاضران صورت خواهد گرفت.


يادآور می‌شود، طرح قرآن، كتاب زندگی از اول تيرماه آغاز شد و توليد و پخش برنامه‌های مختلف راديويی با حضور كارشناسان قرآنی به همراه برپايی مسابقات تلفنی، پيامكی و كتبی در اين طرح به اجرا درآمد.

captcha