کد خبر: 1266665
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۶

رييس جهاددانشگاهی يزد بر اهميت برگزاری باشكوه روز جهانی قدس تاكيد كرد

رييس جهاددانشگاهی استان يزد در بيانيه ای با اشاره به بيانات امام راحل مبنی بر اين كه روز قدس هم جوار شب قدر است و لازم است كه در بين مسلمانان احيا شود و مبدأ بيداری و هشياری آنان باشد، بر برگزاری باشكوه راهپيمايی روز جهانی قدس تاكيد كرد.


گروه سياسی: رييس جهاددانشگاهی استان يزد در بيانيه ای با اشاره به بيانات امام راحل مبنی بر اين كه روز قدس هم جوار شب قدر است و لازم است كه در بين مسلمانان احيا شود و مبدأ بيداری و هشياری آنان باشد، بر برگزاری باشكوه راهپيمايی روز جهانی قدس تاكيد كرد.


به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه يزد به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی يزد، دكتر سيدحبيب الله ميرغفوری رييس جهاددانشگاهی استان يزد در بيانيه ای با اشاره به بيانات امام راحل مبنی بر اين كه روز قدس هم جوار شب قدر است و لازم است كه در بين مسلمانان احيا شود و مبدأ بيداری و هشياری آنان باشد، بر برگزاری باشكوه راهپيمايی روز جهانی قدس تاكيد كرد.


وی در اين بيانيه اهميت بيت المقدس را از چند جهت برای مسلمانان اعلام كرد و افزود: نخست آن كه اولين قبله مسلمين جهان، اولين خاكريز مبارزه با بزرگ‌ترين دشمن اسلام و مهم‌ترين عامل وحدت ميان مسلمانان سراسر دنيا است.


وی ادامه داد: اين اهميت فوق‌العاده باعث شده است بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران، حضرت امام خمينی(ره)، جمعه آخر ماه مبارك رمضان را روز جهانی قدس بنامد، تا در اين روز اهميت بيت‌المقدس جلوه‌گر و فرياد مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم در سراسر جهان طنين‌انداز شود.


رييس جهاددانشگاهی يزد روز جهانی قدس را يادآور فرياد بلند امام خمينی (ره) در برابر آمريكا و مولود نامشروع آمريكا و انگليس يعنی رژيم صهيونيستی، روز اسلام و روز خيزش حق‌طلبان عليه جنايتكاران تاريخ و روز قيام مستضعفان عالم عليه مستكبران دانست.


ميرغفوری در پايان نيز از همه مردم مسلمان استان يزد به ويژه دانشجويان و همه همكاران اين نهاد انقلابی دعوت كرد تا با حضور باشكوه خود در مراسم راهپيمايی روز جهانی قدس همبستگى بين‌المللى مسلمانان را در حمايت از حقوق قانونى مردم مسلمان فلسطين اعلام كنند.


captcha