کد خبر: 1266849
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۸
حجت‌الاسلام بيگدلی

ايجاد روحيه مقاومت از ثمرات روز جهانی قدس است

مسئول نمايندگی ولی فقيه در سپاه ناحيه امام سجاد(ع) قزوين با بيان اينكه ايجاد روحيه مقاومت و سازش‌ناپذيری از ثمرات روز جهانی قدس است، گفت امام خمينی‌(ره) با نام‌گذاری روز قدس جبهه مقاومت جهانی را پايه‌گذاری كردند.


گروه اجتماعی: مسئول نمايندگی ولی فقيه در سپاه ناحيه امام سجاد(ع) قزوين با بيان اينكه ايجاد روحيه مقاومت و سازش‌ناپذيری از ثمرات روز جهانی قدس است، گفت: امام خمينی‌(ره) با نام‌گذاری روز قدس جبهه مقاومت جهانی را پايه‌گذاری كردند.


حجت‌الاسلام علی اكبر بيگدلی، مسئول نمايندگی ولی فقيه در سپاه ناحيه امام سجاد(ع) قزوين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، عنوان كرد: جبهه مقاومت قدرتمندی كه امروز ‌عليه رژيم غاصب اسرائيل شكل گرفته است به بركت نام‌گذاری روز قدس و اتحاد مسلمانان جهان در اين روز بوده است.


وی با بيان اينكه روز جهانی قدس يكی از روزهای تاريخی در جهان اسلام است، اظهار كرد: امام خمينی (ره) با استناد بر آموزه های دينی و قرآنی مبنی بر دقت و اهتمام به امور مسلمانان جمعه آخر ماه مبارك رمضان را به نام روز جهانی قدس نام‌گذاری كردند.


حجت‌الاسلام بيگدلی با اشاره به جايگاه قدس در جهان اسلام افزود: قدس در دين مبارك اسلام و در ساير اديان الهی از جايگاه ويژه ای برخور دار است اما متأسفانه شاهد هستيم كه در طی 65 سال گذشته استكبار جهانی از تمام ابزار خود برای تصرف اين قبله اول مسلمانان استفاده كرده است.


وی با بيان اينكه رژيم اشغالگر قدس در اين 65 سال جنايت‌های فراوانی را مرتكب شده است تأكيد كرد: تا پيش از پيروزی انقلاب اسلامی هيچ صدايی در جهان در حمايت از مردم مظلوم فلسطين به گوش نمی‌رسيد اما انقلاب اسلامی ايران با تمام قدرت خود در حمايت از مردم مظلوم جهان ايستاد و اين ايستادگی همچنان ادامه دارد.


مسئول نمايندگی ولی فقيه در سپاه ناحيه امام سجاد(ع) قزوين با اشاره به نفوذ روز جهانی قدس ‌بين مردم مسلمان دنيا تأكيد كرد: اين روز، به نمادی برای اعلام انزجار مردم دنيا از اشغالگری، ظلم و جنايت ‌عليه ملت‌های مظلوم تبديل شده است.


وی در پايان به سه جنگ اخير رژيم اشغالگر با گروه های مقاومت در لبنان و غزه اشاره كرد و يادآور شد: جبهه مقاومت هرگز از ايستادگی برابر رژيم اشغالگر قدس خسته نخواهد شد و با تمام توان خود برابر اسرائيل خواهد ايستاد.

captcha