گروه فعالیتهای قرآنی: از ابتدای ماه مبارك رمضان تاكنون 50 محفل انس با قرآن با حضور قاريان بينالمللی و برجسته از ايران، عراق و مصر در 22 شهرستان خراسان رضوی برگزار شده است.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، از آغاز ماه مبارك رمضان گروهی هفت نفره از قاريان بينالمللی و برجسته كشورمان و همچنين قرّاء مهمان از كشورهای مصر و عراق، 50 محفل انس با قرآن را در 22 شهرستان خراسان رضوی برگزار كردهاند.
اين گروه تا آخر ماه مبارك رمضان 13 محفل انس با قرآن ديگر را در شهرهای مشهد، فريمان، سرخس و طرقبه برگزار میكنند كه در اين ميان سهم مشهد 10 محفل و سهم ساير شهرها هر كدام يك محفل قرآنی است.
در اين گروه قرآنی، محمود شحات انور و طاها نعمانی از كشور مصر، ميثم تمار از كشور عراق و سيدجواد حسينی، حميدرضا احمدی وفا، محمدجواد كاشفی و مهدی تقیپور از كشورمان حضور دارند.